Pretpark De Waarbeek

Een waar feest voor kleine kinderen en tot 30% korting!

Bestel jouw NapPas

En profiteer van deze korting!

Op een steenworp afstand van Hengelo en Enschede, ligt midden in het Twentse De Waarbeek. Het hart van De Waarbeek is het wervelende Pretpark De Waarbeek. Pretpark De Waarbeek blijft ouderwets gezellig en uitermate geschikt voor een geweldig dagje uit. Pretpark De Waarbeek is geschikt voor diverse leeftijden.

Pretpark De Waarbeek biedt u een nostalgische kermis met Botsauto’s, de Hully Gully, de Calypso, de Rodelbaan, en de antieke Zweefmolen. U kunt ook lekker met de Stoeltjeslift hoog boven het water zoeven, of vliegen in je eigen Ufo in de Skyflyer. Dit is nog maar een greep uit de diverse attracties, maar pret zullen uw kinderen zeker beleven!

Pretpark De Waarbeek en kleine kinderen

Voor de kleintjes zijn er de Lazy Pompoen, de Eendencarrousel en Spoortrein. Voor de allerkleinsten is er zelfs een eigen veilige speciale speeltuin met junior Draaimolen waar de kinderen zich prima kunnen vermaken. Pretpark De Waarbeek wordt nog gezelliger gemaakt met het dagelijkse live entertainment dat bestaat uit een spannende avonturenshow, leuke dansjes en grappige typetjes bij de attracties. U en de kinderen beleven de dag van hun leven.

Pretpark De Waarbeek en korting

30% korting per persoon, maximaal 4 personen. Deze korting ontvangt u door de NapPas online te bestellen. NapPas is de ideale oplossing voor gezinnen die op de portemonnee letten. Bovendien is de NapPas onbeperkt geldig per jaar dus u kunt meerdere malen per jaar naar hetzelfde uitje gaan. U kunt zoeken naar uw ideale uitje op de website door bijvoorbeeld aan te geven wat uw type uitje is. Is het slecht weer? Dan hoeft u zich ook geen zorgen te maken. Wij beschikken namelijk over diverse dagjes uit die overdekt zijn. De dagjes uit worden ook jaarlijks uitgebreid, dus zo bent u er altijd zeker van dat u weer iets anders kunt doen. Van pretparken tot het bezoeken van musea. NapPas heeft het allemaal voor u.

Profiteer van de aantrekkelijke kortingen en bestel de NapPas!