Quadrit Recreatie Boogschieten

Beleef de stoere buiten-activiteiten van Quadrit >> 10% korting 

Bestel jouw NapPas

En profiteer van deze korting!


Quadrit Recreatie Korting ? Quadrit : hét leukste dagje uit buiten nu met 10% korting

Quadrit Recreatie

Quadrit Recreatie biedt diverse activiteiten aan: schietclinic’s met handboog, kruisboogschieten en blaaspijp-schieten, racen met radiografisch bestuurbare auto’s, arrow battle een kruising tussen paintball en trefbal, ball-games en buks- en pistoolschieten. Voor leuke en actieve kinderfeestjes, familieuitjes, bedrijfsuitjes en als leuke vergaderbreak. Outdoor en indoor mogelijkheden.

Wij beschikken over een verwarmde hal, zodat het hele jaar door de meeste activiteiten indoor doorgang kunnen vinden. We zijn het hele jaar geopend, uitsluitend op afspraak.

Met een NapPas kortingspas ontvang je 10% korting 

Handboogschieten : schietclinics handboog

Kom bij ons recreatief Handboogschieten en waan je voor even de boogschutter Robin Hood. Na een veiligheidsinstructie, uitleg en inschieten gaan we, in een competitie, op zoek naar de beste handboogschutter. We beschikken over zowel zware als lichte handbogen, dus iedereen kan meedoen. In onze 1,5 uurs clinic schieten we met een kruisboog en met blaaspijpen op ballonnen.

RC-Autorace

Rijden met RC-Auto’s op op een uitdagend circuit van 45 m lengte. We gaan rijden met elektrische rally-auto’s, schaal 1/18.
Op een groot beeldscherm kun je live de rondetijden volgen. Aan het einde van de race ontvang je een print met de behaalde resultaten, superleuk voor volwassenen en kinderen.

Arrow-Battle 

In dit spel gaan we op elkaar schieten met handboog, veiligheidsmasker en speciaal ontworpen pijlen met een zachte punt. (LARP pijlen) Deze pijlen zijn normaal gesproken ongevaarlijk en veroorzaken geen blauwe plekken. We spelen verschillende spelvarianten. De totale duur van deze activiteit is 1,5 uur, en is op onze locatie alleen outdoor te spelen.

Ball-games

Het indoorspellencircuit bestaat uit een 11-tal spellen, met als gezamenlijke overeenkomst; (tennis-) ballen. De games worden in teams gespeeld. Een team bestaat uit minimaal 4 deelnemers. De bedoeling is dat er per spel zoveel mogelijk punten verzameld worden. Het team met de meeste punten is de winnaar, maar het gaat vooral over de fun.

Buksschieten & Pistoolschieten 

Schieten op de kermis altijd al leuk gevonden ? Kom bij ons lekker een uurtje buks- en pistoolschieten. Met onze Walther Umarex semi automatische airguns, voorzien van een red dot richtkijker, is schieten een plezier voor iedereen. (18+)

Quadrit Recreatie korting?

10% korting per persoon
– Niet geldig in combinatie met andere acties en of aanbiedingen

Deze korting ontvangt u door de NapPas online te bestellen. NapPas is de kortingspas voor dagjes uit. Ons aanbod aan dagjes uit wordt ook jaarlijks uitgebreid, dus er zit altijd een leuk uitje voor u bij. Wilt u meerdere keren naar een dagje uit dan kan dat, want de NapPas is onbeperkt geldig.

Bestel de NapPas vandaag nog en profiteer van aantrekkelijke kortingen!