Race Planet Amsterdam

Ontvang 20% korting!

Bestel jouw NapPas

En profiteer van deze korting!

Bleekemolens Race Planet
Indoor kartbanen in Amsterdam en Delft!

Wat is er leuker dan collega’s of vrienden alle hoeken van de kartbaan te laten zien! Piepende banden en rokend rubber; karten haalt de snelheidsduivel in je naar boven. Dus plankgas en gáán voor die overwinning. Het ultieme wedstrijdgevoel beleeft u in Race Planet Amsterdam. De ene bocht is nog spannender dan de andere bocht.

Race Planet Amsterdam en de veiligheid

De karts van Bleekemolens Race Planet zijn geschikt voor iedereen vanaf acht jaar en 1.40 meter. De karts zijn eenvoudig te bedienen en zijn allemaal voorzien van een rollbar, antiwhiplashstoel en een veiligheidsgordel. Ook helmen en beschermende ‘racekleding’ zijn inbegrepen. Veiligheid staat bij Race Planet Amsterdam immers voorop.

Race Planet Amsterdam en uw voordeel

Op vertoon van de NapPas ontvangt u maar liefst 20% korting op een kartheat.

Deze aanbieding is geldig van maandag t/m vrijdag.

Niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen en niet geldig tijdens officiële vakantiedagen.

Deze 20% korting ontvangt u door de NapPas online te bestellen. Het voordeel van de NapPas is dat u niet alleen voor Race Planet Amsterdam korting krijgt maar ook voor andere uitjes. NapPas beschikt over een breed aanbod dat ook jaarlijks wordt uitgebreid. Door het brede aanbod zit er altijd wel een leuk uitje voor u bij. Het is zelfs mogelijk om bijvoorbeeld twee of meerdere keren een zelfde uitje te bezoeken. Het is dus de ideale oplossing voor mensen die op de portemonnee letten.

Bestel de NapPas en profiteer van aantrekkelijke kortingen voor dagjes uit!