Race Planet Delft

20% korting op een kartheat!

Bestel jouw NapPas

En profiteer van deze korting!

Bleekemolens Race Planet
Indoor kartbanen in Delft en Amsterdam!

Wat is er leuker dan collega’s of vrienden alle hoeken van de kartbaan te laten zien! Piepende banden en rokend rubber; karten haalt de snelheidsduivel in u naar boven. Dus plankgas en gáán voor die overwinning. Niet alleen met collega’s maar met het gezin is het natuurlijk ook leuk om dit te doen. Wilt u altijd al sneller zijn dan uw partner? Bij Race Planet Delft is dit allemaal mogelijk!

Race Planet Delft is voor iedereen

De karts van Bleekemolens Race Planet Delft zijn geschikt voor iedereen vanaf acht jaar en 1.40 meter. De karts zijn eenvoudig te bedienen en zijn allemaal voorzien van een rollbar, antiwhiplashstoel en een veiligheidsgordel. Ook helmen en beschermende ‘racekleding’ zijn inbegrepen. Veiligheid staat bij Race Planet Delft immers voorop. Voordat u de rit van uw leven gaat maken wordt er eerst een duidelijk uitleg gegeven of het gebruik van de karts. Doordat Race Planet jarenlang ervaring heeft zal dit zo goed mogelijk worden verteld.

Race Planet Delft en korting

Op vertoon van de NapPas ontvangt u maar liefst 20% korting op een kartheat.

Deze aanbieding is geldig van maandag t/m vrijdag.

Niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen en niet geldig tijdens officiële vakantiedagen.

Maar liefst 20% korting voor Race Planet Delft! Deze korting krijgt u door de NapPas online te bestellen. Als u de NapPas bestelt heeft dan profiteert u niet alleen korting voor Race Planet Delft maar ook nog eens voor andere leuke uitjes. NapPas is aangesloten bij diverse uitjes in Nederland. Er zit altijd een leuk uitje voor u bij dus u beleeft de pret van uw leven. Het aanbod aan dagjes uit wordt ook nog een jaarlijks uitgebreid. De NapPas is de ideale oplossing voor mensen die op de portemonnee letten.

Bestel de NapPas en profiteer van aantrekkelijke kortingen!