Rebus Varende Evenementen

Bootexcursie in Kinderdijk met maar liefst 20% korting!

Bestel jouw NapPas

En profiteer van deze korting!

Rebus Varende Evenementen

Vaar mee met ons sfeervol passagiersschip Nehalennia, waar service en klantvriendelijkheid op de eerste plaats staan. Varende over de “Nieuwe Maas” en de “Lek” wordt u onder meertalige begeleiding op de hoogte gehouden van alle bezienswaardigheden. En natuurlijk allemaal onder het genot van onze gastvrijheid en uitstekende service.

Wat kunt u verwachten

Wat kunt u verwachten van de Bootexcursie Kinderdijk? We starten de bootexcursie in Rotterdam aan de Boompjeskade. Hier ligt ons sfeervolle schip en onze trots de ‘Nehalennia’. Eenmaal aan boord varen we via de Maas richting werelderfgoed Kinderdijk. Na ongeveer één uur varen wordt er afgemeerd bij “Kinderdijk”, bekend om zijn 19 molens welke door de UNESCO zijn uitgeroepen tot Wereld Cultuurmonument. Hier is ongeveer anderhalf tot twee uur de tijd om, op eigen gelegenheid, het gebied te bezoeken en te genieten van de schitterende natuur. Op de terug vaart krijgt uw Rotterdams gevoel een geheel nieuwe impuls door het zien van de adembenemende skyline van Rotterdam.

Bootexcursie Kinderdijk voor groepen of als bedrijfsfeest?

Aan boord van het schip Nehalennia zijn ruime mogelijkheden voor feesten en muziekevenementen. U bent van harte welkom voor een vergadering, afstudeerborrel, verjaardagsfeest, bruiloft of bedrijfspresentatie, natuurlijk afgestemd op uw specifieke wensen.

korting

20% korting per persoon, maximaal 4 personen. Om voor deze korting in aanmerking te komen voor Rebus Varende Evenementen, bestelt u de NapPas online voor slechts € 29,95 per jaar. U krijgt niet alleen korting voor dit uitje, maar ook nog eens op diverse andere uitjes in Nederland.

Bestel de NapPas

Als je de NapPas bestelt dan kom je in aanmerking voor deze korting. NapPas is de oplossing voor gezinnen die een leuk dagje uit willen. NapPas is aangesloten bij diverse dagjes uit en dat zijn maar liefst meer dan 250 dagjes uit. Dit betekent dus dat je niet alleen korting krijgt voor de bootexcursie, maar ook nog eens voor andere uitjes.

Twijfel niet langer en bestel de NapPas voor slechts € 29,95 per jaar en profiteer van uit met korting!

Ligplaats en vertrek Partyschip Nehalennia

Boompjeskade te Rotterdam, 200 meter links van de Erasmusbrug

Bereikbaar per openbaar vervoer:
Tramlijn 23 en 25, halte Leuvehaven
Metro lijn D, halte Leuvehaven