Rederij Lee – Zaanferry

Korting van 20%!

Bestel jouw NapPas

En profiteer van deze korting!


Zaanferry Rederij Lee: Vaar Mee! 20% korting? Koop Nu: NapPas

Vanaf januari 2018 kun je van Amsterdam Centraal helemaal naar de Zaanse schans varen! Wil je niet zo ver? Wij stoppen ook op het Hembrugterrein, het centrum van Zaandam, Verkade of de Zaanse Schans.

De Zaanstreek

De Zaanstreek kun je het best ontdekken vanaf het water. Op een boot over de Zaan zit je eersterangs voor het rijke erfgoed op de oevers. Je ziet traditionele molens draaien en ontdekt monumentale pakhuizen en fabriekspanden met namen als Batavia, Saigon en De Liefde. Bij elke stop is er wel een verhaal om te ontdekken.

Stap bijvoorbeeld uit om het mysterieuze Hembrugterrein te ontdekken, ooit hart van de Stelling van Amsterdam. Hier werden vuurwapens, artillerie en munitie voor onder meer het Nederlandse leger geproduceerd. Nu kun je in en tussen de prachtige monumenten en ongerepte natuur terecht voor mooie festivals, creatieve ondernemers en vernieuwende initiatieven. Strijk je neer bij internationale foodcourt YadaYada Market of de nieuwste aanwinst ‘voor makers en eters’ Lab-44. Kinderen kunnen elk weekend experimenteren met natuur en chemie in het HEMlab.

Of ga van boord om in de voetstappen van Monet te treden. De Franse schilder kwam in Zaandam in 1871 vier maanden werken en maakte 25 Zaanse schilderijen. In het Monet Atelier, gevestigd in het herbouwde luchthuis dat Monet ooit schilderde, kun je replica’s van al die Zaanse doeken bezichtigen. Elke zondag kun je mee op Monetsafari en het centrum van Zaandam door de ogen van de schilder leren zien. Ook op loopafstand is één van de oudste houten huisjes van Nederland: het Czaar Peterhuisje. Hier logeerde in 1697 de Russische tsaar Peter de Grote.

Rondvaart Zaanse Schans

Maar dé toeristische trekpleister van de Zaanstreek is natuurlijk de Zaanse Schans, waar je jezelf even een paar eeuwen terug kunt wanen. Honderden molens stonden hier ooit te draaien en vormden de motor voor de Gouden Eeuw. De molens die hier nu nog staan, herinneren samen met de ambachten en houten (pak)huizen aan die tijd. Samen met musea zoals het Zaans Museum en de Verkade Experience worden de verhalen over de Zaanse geschiedenis tot leven gebracht.

Kom dus een dagje varen met de Zaanferry en beleef wat de Zaanstreek allemaal te bieden heeft!

Korting Zaanferry

Met jouw NapPas profiteer je van korting op een dagje weg naar Zaanferry:
– 20% korting
– De korting is niet geldig in combinatie met andere acties en/of kortingen

Als je de NapPas bestelt dan kom je in aanmerking voor deze korting. NapPas is de oplossing voor gezinnen die een leuk dagje uit willen. NapPas is aangesloten bij diverse dagjes uit en dat zijn maar liefst meer dan 250 dagjes uit. Dit betekent dus dat je niet alleen korting krijgt voor Zaanferry maar ook nog eens voor andere uitjes.

Twijfel niet langer en bestel de NapPas voor slechts € 29,95 per jaar en profiteer van uit met korting!