Rederij Loosdrecht – Boottochten

Rondvaart Loosdrechtse plassen en geniet van 15% korting!

Bestel jouw NapPas

En profiteer van deze korting!

Beleef de Loosdrechtse Plassen en Geniet met Rederij Loosdrecht>> korting 15%!

Prachtige Rondvaart Loosdrecht – Dagelijks

Wilt u lekker het water op? Met Rederij Loosdrecht kunt u dagelijks prachtige boottochten maken op de mooiste wateren van Nederland. Geniet van deze rondvaart op de fraaie schepen van de rederij Loosdrecht. Met de NapPas ontvangt u korting op deze boottochten op de Loosdrechtse Plassen.

Kom Varen op de Loosdrechtse Plassen

Rederij Loosdrecht weet als geen ander dat varen mensen dicht bij elkaar brengt. Daarbij wordt vooral veel gevaren op de Loosdrechtse Plassen en de Vecht. Dit zijn zeer mooie plekken. De Loosdrechtse Plassen vormen de watertuin en het groene hart van Nederland, een parel van de natuur die zijn gelijke niet kent. De aan de Vecht gelegen pittoreske dorpen en prachtige kastelen en buitenplaatsen getuigen op imposante wijze van de glorie van de Gouden Eeuw. De rederij vaart het hele door, behalve bij ijsgang.

Catering tijdens Boottochten

Op de boot zijn tijdens de rondvaart tegelijkertijd veel cateringmogelijkheden. Meestal is de catering afgestemd op het seizoen. Denk bijvoorbeeld aan high tea, snert of buffet. Aan boord kunt u ook in de scheepsbar terecht voor diverse versnaperingen. Bij Loosdrecht kunt u voor elke gelegenheid terecht. De schepen zijn ook als locatie te huur voor diverse zakelijke of particuliere bijeenkomsten. Ons schip is rolstoelvriendelijk.


Rederij Loosdrecht Korting met NapPas: 

  • 15% korting per persoon (maximaal 4 personen)
  • Zomerseizoen dagelijks van 11:00 – 14:00 uur (Loosdrechtse plassen; prachtige rivier de Vecht) Ticket voor deze route kost normaal € 19,50 p.p. Met de NapPas ontvangt u 15% korting p.p.
  • Zomerseizoen dagelijks van 15:00 – 17:00 uur (Loosdrechtse plassen; de Kievitsbuurt) Ticket voor deze route kost normaal € 13,50 p.p. Met de NapPas ontvangt u 15% korting p.p.
  • Korting is niet geldig i.c.m. andere acties en of kortingen

Bestel de NapPas

Als je de NapPas bestelt dan kom je in aanmerking voor deze korting. NapPas is de oplossing voor gezinnen die een leuk dagje uit willen. NapPas is aangesloten bij diverse dagjes uit en dat zijn maar liefst meer dan 250 dagjes uit.  Dit betekent dus dat je niet alleen korting krijgt voor Rederij Loosdrecht maar ook nog eens voor andere uitjes.

Twijfel niet langer en bestel de NapPas voor slechts € 29,95 per jaar en profiteer van uit met korting!