Rederij Schuttevaer

Tot wel 20% korting!

Bestel jouw NapPas

En profiteer van deze korting!

Rederij Schuttevaer heeft verschillende rondvaartboten en partyschepen voor grote en kleine gezelschappen. Voor iedere gelegenheid kunnen wij maatwerk leveren, of dit nu een bruiloft is, een bedrijfsuitje, vergadering, familiedag, wij kunnen altijd een passende vaart samenstellen. Rederij Schuttevaer heeft al jarenlang ervaring en weet wat de doelgroep wilt hebben. Het is het ultieme uitje om u te vermaken en deze dag zult u nooit vergeten. Bent u een liefhebber van varen dan moet u dit uitje zeker gedaan hebben.

Rondvaarten in Utrecht met Rederij Schuttevaer

Ook verzorgen wij Rondvaarten in Utrecht en op de Rivier de Vecht, wij vertellen dan graag aan u wat er te zien is in het heden en uit het verleden. De Romeinse stad Utrecht is het ontdekken waard. Tijdens deze rondvaart kunt u mooie foto’s maken om een leuke herinnering te hebben aan de Domstad.

Rederij Schuttevaer en korting

Korting op vertoon van uw NapPas
– korting voor maximaal 4 personen!
20% op de rondvaart in de Stad Utrecht 1 of 1,5 uur
20% rondvaart op de Vecht 2 uur

Reserveren is verplicht. NapPas is de aanbieder voor dagjes uit in Nederland. U krijgt dus niet alleen korting voor Rederij Schuttevaer maar ook nog eens voor andere uitjes. Wat dacht u van onze attractieparken, dierentuinen en nog veel meer. Op onze website kunt zoeken op maat. Stel dat het regent? Dat is ook geen probleem, want NapPas heeft ook uitjes die overdekt zijn. Het aanbod aan dagjes uit wordt ook jaarlijks uitgebreid dus het blijft variërend.

Bestel de NapPas online en profiteer van aantrekkelijke kortingen!