Reptielenhuis De Aarde

Beleef de spannende wereld van reptielen >> korting tot € 2,50!

Bestel jouw NapPas

En profiteer van deze korting!

Reptielenhuis De Aarde met korting bezoeken? Reptielenhuis in Breda: hét leukste dagje uit nu met €2,50 korting

Slangen, hagedissen en meer bij Reptielenhuis De Aarde – Ontdek de wereld van de reptielen!

Reptielenhuis De Aarde is een kleine dierentuin, gespecialiseerd in reptielen, leuk voor iedereen die slangen, schildpadden, krokodilachtigen en hagedissoorten van dichtbij wil bekijken. 

Het reptielenhuis is uniek in Nederland, omdat het de enige dierentuin is met vrijwel alleen reptielen. Ze zitten hier niet in krappe hokjes of bakjes, maar bevinden zich in grote, schone en diervriendelijke verblijven.

De verblijven van de reptielen zijn natuurgetrouw ingericht en aangekleed: tropische (kunst)planten, mooie houtstukken, lianen enzovoort. Je stapt echt even in een andere wereld! 

Wie durft …?

Informatie over de verschillende dieren kun je lezen, maar je kan ook altijd dierverzorgers aanspreken. Zij lopen rond met diverse dieren waar je uitleg over krijgt. Een kriebeldier op de hand en een slang om de nek mag natuurlijk niet ontbreken. Voor de leeftijden 3 t/m 12 jaar zijn er ook speurtochten met beloning te doen. 

Arrangementen: Kinderfeestjes Reptielenhuis De Aarde

Reptielenhuis De Aarde leent zich ook prima voor kinderfeestjes! Het educatieve karakter en de interactie met de dieren maken het reptielenhuis tot een gewilde locatie. Alle opties zijn te vinden op de website. Je kunt samen met je klas, bso en scouting langskomen voor een gezellig maar vooral leerzaam bezoek. Het kan lastig zijn om langs te komen maar daarvoor hebben wij een oplossing, wij komen namelijk ook op locatie langs! Kijk op onze website voor de kosten en mogelijkheden. 

Kom langs!

Een bezoek aan Reptielenhuis De Aarde is een leuk uitje voor heel het gezin! www.deaardebreda.nl

Ben je nieuwsgierig geworden naar het reptielenhuis? Kijk op de site voor alle info die je nodig hebt. 

Korting Reptielenhuis De Aarde

Met jouw NapPas profiteer je van korting op een dagje weg naar Reptielenhuis De Aarde:
– € 2,50 korting per volwassene
– € 1,50 korting per kind
– Openingstijden: Het reptielenhuis is het hele jaar geopend van woensdag t/m zondag van 10.00 uur tot 18.00 uur.
– De korting is niet geldig in combinatie met andere acties en/of kortingen

Als je de NapPas bestelt dan kom je in aanmerking voor deze korting. NapPas is de oplossing voor gezinnen die een leuk dagje uit willen. NapPas is aangesloten bij diverse dagjes uit en dat zijn maar liefst meer dan 250 dagjes uit.  Dit betekent dus dat je niet alleen korting krijgt voor Reptielenhuis De Aarde maar ook nog eens voor andere uitjes.

Twijfel niet langer en bestel de NapPas voor slechts € 29,95 per jaar en profiteer van uit met korting!