Reptielenhuis De Aarde

Beleef de spannende wereld van reptielen >> korting tot € 2,50!

Bestel jouw NapPas

En profiteer van deze korting!

Reptielenhuis De Aarde met korting bezoeken? Reptielenhuis in Breda: hét leukste dagje uit nu met €2,50 korting

Slangen, hagedissen en meer bij Reptielenhuis De Aarde – Ontdek de wereld van de reptielen!

Reptielenhuis De Aarde is een kleine dierentuin, gespecialiseerd in reptielen, leuk voor iedereen die slangen, schildpadden, krokodilachtigen en hagedissoorten van dichtbij wil bekijken. En wat nog leuker is: je mag sommige dieren zelfs vasthouden en aaien!

Het reptielenhuis is uniek in Nederland, omdat het de enige dierentuin is met vrijwel alleen reptielen. Ze zitten hier niet in krappe hokjes of bakjes, maar bevinden zich in grote, schone en diervriendelijke verblijven met veel glas waar ze de ruimte hebben.

De verblijven van de reptielen zijn natuurgetrouw ingericht en aangekleed: tropische (kunst)planten, mooie houtstukken, lianen enzovoort. Je stapt echt even in een andere wereld! Informatie over de verschillende dieren kun je lezen, maar je kan ook altijd een dierverzorger aanspreken. Een rondleiding op afspraak is ook mogelijk.

Wie durft …?

Tijdens een bezoek kunt u ook zelf ervaren hoe een reptiel voelt. U kunt een slang vasthouden of een hagedis aaien en daarbij kunnen ook vragen worden gesteld aan de dierverzorger. Naast vermaak wordt er ook aandacht besteed aan educatie.

Kinderfeestjes Reptielenhuis De Aarde:

Reptielenhuis De Aarde leent zich ook prima voor kinderfeestjes! Het educatieve karakter en de interactie met de dieren maken het reptielenhuis tot een gewilde locatie. De mogelijkheid om dinosaurusmaskers of speurtochten te maken en frietjes te eten maken het feestje helemaal af!

Educatie voor scholen:

Naast een leuk uitje verzorgen wij ook schooluitjes. Dit bestaat uit een rondleiding waarbij verschillende onderwerpen onder de loep worden genomen.  Voor meer uitdaging kunnen we ook diergerichte-opleidingen hanteren, en andere praktijk onderdelen doen.

Wil je je goed voorbereiden op je bezoek? Op de website staat allerlei informatie over reptielen. Een bezoek aan Reptielenhuis De Aarde is een leuk uitje waarbij je je een uur of twee prima kunt vermaken met het gezin! www.deaardebreda.nl

Korting Reptielenhuis De Aarde

Met jouw NapPas profiteer je van korting op een dagje weg naar Reptielenhuis De Aarde:
– € 2,50 korting per volwassene
– € 1,50 korting per kind
– Openingstijden: Het reptielenhuis is het hele jaar geopend van woensdag t/m zondag van 10.00 uur tot 18.00 uur.
– De korting is niet geldig in combinatie met andere acties en/of kortingen

Als je de NapPas bestelt dan kom je in aanmerking voor deze korting. NapPas is de oplossing voor gezinnen die een leuk dagje uit willen. NapPas is aangesloten bij diverse dagjes uit en dat zijn maar liefst meer dan 250 dagjes uit.  Dit betekent dus dat je niet alleen korting krijgt voor Reptielenhuis De Aarde maar ook nog eens voor andere uitjes.

Twijfel niet langer en bestel de NapPas voor slechts € 29,95 per jaar en profiteer van uit met korting!