Riddle Room Best

Gek van puzzelen, maak dan gebruik van 10% korting!

Bestel jouw NapPas

En profiteer van deze korting!

Ben je klaar om een onvergetelijk puzzelavontuur te beleven?

Heb je nog niet eerdere een escaperoom gespeeld, geen enkel probleem. Onze kamers zijn geschikt voor zowel startende als meer gevorderde spelers. Het is de bedoeling dat je ontsnapt uit de kamers, dit kun je realiseren door het oplossen van verschillende raadsels en puzzels die ergens verborgen zijn. Jullie krijgen 60 minuten de tijd, wat lang lijkt maar in de praktijk anders kan uitpakken. Mocht het ontsnappen niet lukken, wees niet getreurd, onze gamemaster zal je komen bevrijden.

De escaperooms van Riddle Room zijn geschikt voor teams van 1 tot 6 personen. Ons advies is om met minimaal 4 personen de uitdaging aan te gaan. Onze ervaring is dat je vanaf 16 jaar het meeste plezier beleeft aan de escaperoom. Jonger dan 16 jaar kan ook, echter is dan begeleiding van volwassenen benodigd.

De escaperoom van The Riddle Room in Best, (vlakbij Eindhoven) zit boordevol geheimen en mysteries die je door middel van slimheid en gogme dient te ontrafelen.

Diep in de bossen staat een hut. Gemaakt van oude stammen en begroeid met mos, al jaren onbezocht en misschien ook onbewoond…

Tijdens een wandeltocht stuiten jullie op deze hut, maar wanneer je een kijkje neemt in dit vervallen gebouwtje valt de deur in het slot. De oude bewoner, een jager, daagt je uit om te ontsnappen uit zijn onderkomen. Tijdens al zijn eenzame jaren in deze hut heeft hij tijd genoeg gehad om hem vol te leggen met uitdagende puzzels.

De vraag is wie is er slimmer, is jouw team dat of is de puzzel jullie de baas….en je hebt maar 60 minuten om te ontsnappen!

Korting met NapPas:

  • Op vertoon van NapPas 10% korting
  • Korting is niet geldig i.c.m. andere acties en of kortingen
  • De kamer is geschikt voor maximaal 6 personen per spel
  • Niet geschikt voor mindervaliden (door de aard van de puzzels en de ruimte)
  • Zorg voor lekker zittende kleding en dichte schoenen (af en toe zul je op je knieën moeten gaan)