Rijk der Kabouters

Ontvang € 0,50 korting!

Bestel jouw NapPas

En profiteer van deze korting!

Kabouters wonen in het Drentse Eext. Als u niet van massavermaak houdt, is het Rijk der Kabouters echt iets voor u. In Eext vlakbij Assen, is een klein familiepark, vooral leuk voor kleintjes tot een jaar of acht. In het kabouterbos is een wandeling uitgezet over de kronkelpaadjes door het woongebied van de kabouters. En voor wie het aandurft is er ook een heksenpad. Het heksenpad geeft de kinderen een ultieme beleving van het park.

Rijk der Kabouters is nostalgisch en rustig

In Rijk der Kabouters zijn er zoveel dingen te doen, dat u zich niet gaat vervelen. Als u eenmaal uitgekeken bent in het bos kunnen uw kinderen heerlijk spelen in de speeltuin. Heerlijk genieten van een kopje koffie op het terras en voor de kinderen een bekertje ranja. Nostalgisch en rustig! Het park heeft het allemaal, dus dat wilt u zeker niet missen. Een verademing voor wie niet van drukke pretparken houdt. In dit park komt u helemaal tot rust en u zal deze dag nooit vergeten.

Rijk der Kabouters en korting

€ 0,50 korting per persoon met een maximum van 4 personen en niet geldig in combinatie met andere kortingsacties. Om voor deze korting in aanmerking te komen, bestelt u de de NapPas online. U krijgt met de NapPas niet alleen korting voor Rijk der Kabouters, maar ook nog eens op andere leuke uitjes in Nederland. NapPas is namelijk aangesloten bij diverse uitjes in Nederland. NapPas beschikt bovendien over een uitgebreide zoekfunctie voor uitjes. U kunt bijvoorbeeld een selectie maken op een type uitje. Als het slecht weer is dan hoeft u zich ook geen zorgen te maken. NapPas is namelijk aangesloten bij uitjes die overdekt zijn. Kortom NapPas heeft een ruim aanbod aan uitjes. De NapPas is bovendien onbeperkt geldig per jaar, dus u kunt bijvoorbeeld meerdere malen per jaar naar Rijk der Kabouters gaan.

Twijfel niet langer en bestel de NapPas online!