Rock City Escape

Verzilver 10% korting!

Bestel jouw NapPas

En profiteer van deze korting!

Bloody Mary. Durf jij..?

Bloody Mary is een real-life escape game waar jij en maximaal 5 anderen moeten racen om de klok te verslaan en binnen 60 minuten moeten proberen te ontsnappen uit een afgesloten kamer.

Stel jezelf voor met een groep vrienden, familie, of collega’s, gebracht naar een plek waar jullie je in een andere wereld wanen, waar alle werkelijkheid er even niet meer toe doet. Je raakt verstrengeld in een spannend plot, opgesloten in een kamer, waar jij en je team de uitdaging moeten aangaan om naadloos samen te werken en binnen een uur te ontsnappen. Een reeks van hoofdbrekende aanwijzingen, puzzels en visuele rekwisieten geplaatst in de ruimte helpen jullie om stukje voor stukje de oplossing van het mysterie te ontrafelen. Deze spannende theatrale en mentaal intense uitdaging zal onvergetelijke herinneringen achterlaten, bij jou en iedereen die dapper genoeg is en het aandurft het spel te spelen!

Met je team word je door de catacomben van het klooster geleid en naar de kamer gebracht. Aan de muur hangen wat religieuze prenten, in het midden staat een grote tafel met wat attributen erop, in de hoek van de kamer zie je een piano. Dan gaat de deur op slot. De timer op het scherm in de kamer geeft aan dat je een uur hebt om de deur naar je vrijheid te openen. De tijd tikt. Even staan jullie verdwaasd om je heen te kijken, dan begint iedereen driftig te zoeken naar aanwijzingen. Iemand hoort een vreemd geluid. Was het één van jullie? Of is de legende van Bloody Mary echt..?

Korting met NapPas:

  • Op vertoon van je NapPas ontvang je 10% korting op de kamerprijs van maandag t/m donderdag
  • Korting is niet geldig i.c.m. andere acties en/of kortingen