Romeinse Katakomben

Beleef het oude Rome in Valkenburg aan de Geul en ontvang € 1,00 korting!

Bestel jouw NapPas

En profiteer van deze korting!

Beleef een stukje Rome in Valkenburg aan de Geul

Een bezoek aan de Romeinse Katakomben is een fascinerende, leerzame en onvergetelijke belevenis.  Dwalend door de gangen van de Romeinse Katakomben neemt de gids u mee naar lang vervlogen tijden. Naar het Rome uit het vroege Christendom van de derde en vierde eeuw. U daalt af naar de graven van gewone Romeinse burgers en naar de schitterende grafkamers van vooraanstaande Romeinen. Een labyrint vol perfect nagebootste catacomben uit het oude Rome. Prachtige fresco’s, beelden en het mooie verhaal van de gids, in het schijnsel van kaarslicht, maken de rondleiding tot een wonderlijke ervaring.

Romeinse Katakomben bestaat al lang

Het museum en rijksmonument Romeinse Katakomben is ruim honderd jaar geleden gerealiseerd onder leiding van de beroemde architect en bouwmeester Pierre Cuypers en is sindsdien een van de meest bijzondere trekpleisters in de regio. Een bezoek aan de Romeinse Katakomben staat garant voor een leuk dagje uit. Dit wilt u toch ook niet missen?

Romeinse Katakomben en korting

€ 1,00 korting voor volwassenen en € 0,75 korting voor kinderen t/m 12 jaar
– maximaal 4 personen
– niet geldig in combinatie met andere acties en of aanbiedingen

Deze korting ontvangt u door de NapPas online te bestellen. Als u de NapPas bestelt dan krijgt u niet alleen korting voor de Romeinse Katakomben. NapPas is namelijk aangesloten bij diverse dagjes uit. Er zit dus altijd een leuk uitje voor u bij. Het aanbod wordt ook jaarlijks uitgebreid en dat maakt de pas zo leuk. Bij slecht weer kunt u ook bij ons terecht, want we hebben uitjes die overdekt zijn.

Twijfel niet langer en bestel vandaag nog de NapPas!