Rondvaart Wiljo

Mooie dagtochten en ontvang diverse kortingen!

Bestel jouw NapPas

En profiteer van deze korting!

Rondvaart Wiljo vaart vanuit de mooie vesting Heusden haar rondvaarten en dagtochten, zowel voor een leuk dagje uit op het water als voor de gezelligste feesten en partyen kunt u bij Rondvaart Wiljo terecht. U beleeft de dag van uw leven!

Rondvaarten

Van juni tot augustus vaart rondvaartboot Wiljo dagelijks rondvaarten om 13.45 en 15.00 uur. Duur van de vaart is 1 uur. buiten deze afvaartijden kan er ook gevaren worden op reservering. Binnen dat uur kijkt u uw ogen uit.

Dagtochten en Avondcruises

In juni, juli en augustus zijn er veel georganiseerde dagtochten en avondcruises, we varen naar Woudrichem, Gorinchem, Loevestein en Willemstad. ‘s-avonds hebben we tochten met entertainment en lekker eten.

Rondvaart Wiljo en besloten feesten

Naast de georganiseerde tochten heeft u ook de mogelijkheid om een van onze schepen af te huren voor uw besloten feest. Wat dacht u van een bruiloft aan boord, een gezellig personeelsfeest en uw familie reunie.

Voor elke gelegenheid hebben we een mooie tocht en maken we een passend arrangement.

Rondvaart Wiljo en korting

Korting op de rondvaart €1,00 p.p.

Korting op de dagtochten en avondcruises €2,50 p.p.

Korting op de boothuur bij besloten feesten 10%

De korting voor Rondvaart Wiljo ontvangt u door de NapPas online te bestellen. U krijgt met de NapPas niet alleen korting voor Rondvaart Wiljo, maar ook voor andere dagjes uit in Nederland. NapPas is de aanbieder voor dagjes uit met korting. Het is de ideale oplossing voor gezinnen die op de portemonnee letten.

Bestel de NapPas vandaag nog en profiteer van aantrekkelijke kortingen!