Rondvaart Wiljo

Mooie dagtochten en ontvang diverse kortingen!

Bestel jouw NapPas

En profiteer van deze korting!

Rondvaart Wiljo is een rederij met drie schepen, gevestigd in het monumentale vestingstadje Heusden. Wij verzorgen rondvaarten en dagtochten naar vele bestemmingen, voor zowel groepen als kleinere gezelschappen of individueel. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor lunch, diners, buffetten, familie-uitjes en bedrijfsfeesten aan boord van één van onze schepen. Kortom; een uniek dagje uit op het water!

Rondvaarten

In juli en augustus vaart rondvaartboot Wiljo van dinsdag tot en met zondag rondvaarten om 13:30 en 15:00 uur. In april, mei, juni en september kunt op iedere zondag om 13:30 en 15:00 uur terecht voor deze rondvaart van één uur over de Maas en Dode Maas. Buiten deze afvaartijden kan er ook gevaren worden op reservering. Vanaf het water geniet u van een afwisselend landschap met havens, woonschepen, molens en uitgestrekte uiterwaarden.

Dagtochten 

In juni, juli en augustus zijn er veel georganiseerde dagtochten, zo varen we naar de Biesbosch, Woudrichem, Gorinchem, over het Maximakanaal en een rondje door de Bommelerwaard.

Rondvaart Wiljo en besloten feesten

Naast de georganiseerde tochten heeft u ook de mogelijkheid om een van onze schepen af te huren voor uw besloten feest. Wat dacht u er van om letterlijk in het huwelijksbootje te stappen, een gezellig personeelsfeest te vieren op het water of een unieke familie reünie. Voor elke gelegenheid hebben we een mooie tocht en maken we een passend arrangement. Uiteraard desgewenst aangevuld met een heerlijke lunch, buffet of barbecue; allemaal vers bereid in eigen keuken.

Rondvaart Wiljo en korting

Korting op de rondvaart €1,00 p.p.

Korting op de dagtochten en avondcruises €2,50 p.p.

Korting op de boothuur bij besloten feesten 10%

De korting voor Rondvaart Wiljo ontvangt u door de NapPas online te bestellen. U krijgt met de NapPas niet alleen korting voor Rondvaart Wiljo, maar ook voor andere dagjes uit in Nederland. NapPas is de aanbieder voor dagjes uit met korting. Het is de ideale oplossing voor gezinnen die op de portemonnee letten.

Bestel de NapPas vandaag nog en profiteer van aantrekkelijke kortingen!