Rondvaartbedrijf Zilvermeeuw

Prachtige rondvaart met 15% korting!

Bestel jouw NapPas

En profiteer van deze korting!

Met meer dan 40 jaar ervaring staat Rondvaartbedrijf Zilvermeeuw garant voor een optimale verzorging van al uw feesten, partijen en andere gelegenheden die volgens U “iets extra’s verdienen”. Door de jarenlange ervaring weten wij hoe we een feest moeten organiseren.

Ons programma biedt voor ieder wat wils, dus ook voor u! Ook de individuele passagiers zijn wij niet vergeten: Denkt u eens aan een 2 uur durende rondvaart door de Brabantse Biesbosch vanuit de haven van Lage Zwaluwe of Drimmelen. De topper van 2009 is een 3 uur en 15 minuten durende HSL Bruggen-Biesboschtocht.

Rondvaartbedrijf Zilvermeeuw en de rondvaart

Wij bieden u de mogelijkheid om de HSL werkzaamheden vanaf het water te bekijken en vervolgens te genieten van een prachtige rondvaart door het “Nationaal Park de Brabantse Biesbosch”, daar waar de natuur nog meester is en de mens zijn voetsporen niet heeft nagelaten.

Een unieke combitocht waarbij natuur en onbegrensde techniek centraal zullen staan. Na deze tocht zult u erkennen dat een optimaal evenwicht tussen mens en natuur toch mogelijk is. U beleeft de dag van uw leven bij Rondvaartbedrijf Zilvermeeuw.

Rondvaartbedrijf Zilvermeeuw en korting

15% korting per persoon, maximaal 4 personen. U ontvangt deze korting door de NapPas online te bestellen. NapPas is de pas voor aantrekkelijke kortingen voor dagjes uit. Ons aanbod wordt jaarlijks uitgebreid dus het blijft altijd variërend. Onze zoekfunctie op de website maakt uw keuze makkelijker. U kunt bijvoorbeeld een selectie maken op basis van provincies, maar ook op type uitje. Het is de ideale oplossing voor mensen die op de portemonnee letten.

Bestel vandaag nog de NapPas en profiteer van de aantrekkelijke kortingen!