Room Escape Amsterdam

Ontvang 10% korting!

Bestel jouw NapPas

En profiteer van deze korting!

Room Escape Amsterdam: Ontsnap uit een Kamer in 60 minuten met 10% korting? Koop Nu: NapPas

Room Escape Amsterdam

Room Escape Amsterdam is een te gek uitje, of u nu met vrienden, uw familie of met uw bedrijf iets leuks wilt doen. Het concept is op zich heel eenvoudig, u wordt samen met uw vrienden, collega’s of familieleden opgesloten in een van onze Room Escape kamers. Een spel duurt maximaal een uur en u probeert natuurlijk eerder uit de kamer te ontsnappen, welke kamer u ook speelt er gebeurd altijd iets ergs als het niet lukt. U ontsnapt uit de kamer door het oplossen van raadsels, clues en teamwork.

De Kamers van Room Escape Amsterdam

Room Escape Amsterdam is een onderdeel van UP-Events en beschikt momenteel over 8 kamers in Amsterdam West. De kamers zijn verdeeld over 2 locaties die op enkele minuten lopen van elkaar liggen en elke kamer heeft een eigen thema. Als u ons vraagt welke nu de leukste kamer is moeten wij u het antwoord schuldig blijven want dit is zeer afhankelijk van uw groep. Lees zelf de beschrijving van de kamers, Room 8”, The Vault“, QuarantaineMorte Frio“, “The Bunker” en “Vietnamese Victim”. U kunt daar direct de beschikbaarheid per kamer zien en de kamer van uw keuze boeken.


Andere activiteiten

Naast de Room Escape kunt u bij Room Escape Amsterdam ook vele andere activiteiten boeken, denk hierbij aan, Bubbel Voetbal AmsterdamLaser Gamen AmsterdamBedrijfsuitjes in AmsterdamCity Games AmsterdamBedrijfsuitjes Haarlem en Kinderfeestje in Amsterdam.


Korting met NapPas:

  • Op vertoon van je NapPas ontvang je 10% korting op de kamerprijs. U dient online een reservering te maken, geef daarbij in het tekstvlak aan dat u gebruik maakt van de NapPas korting.
  • Korting alleen geldig op losse escape room verhuur, niet op arrangementen.
  • Korting is niet geldig i.c.m. andere acties en of kortingen
  • Korting is 7 dagen per week geldig.
  • Korting op 1 kamer voor 4 personen