Room Escape Maastricht

De eerste escape room in Limburg, nu met 10% korting!

Bestel jouw NapPas

En profiteer van deze korting!

Room Escape Maastricht

Een escape room spelen als bedrijfsuitje? Van harte welkom! De capaciteit van Room Escape Maastricht is een van de grootste in Nederland. Per speelronde kunnen ze 36 mensen laten spelen, verdeeld over hun 6 rooms. Daarnaast beschikken ze over een mooie bar met warme & koude dranken, wijn en pils, en genoeg ruimte om lekker te zitten. Bij mooi weer zetten ze het terras buiten op en kunt u daar naborrelen. Eten kan gecatered worden. Hiervoor hebben ze goede contacten met lokale foodtrucks die op het terrein kunnen staan. Verder bieden ze meer spellen aan onder de noemer Groetjes uit Maastricht: graffiti workshops, archery tag, real-life Waar is Wally, LEGO Challenge.

Nieuwe aanwinst

De nieuwste aanwinst zijn de 3 mooie Virtual Reality rooms waar je samen met begeleiding de wereld van VR leert kennen door middel van gave spellen en simulaties. Geschikt voor alle leeftijden, je hoeft geen gamer te zijn om het te doen. Roulatieprogramma’s zijn mogelijk, met groepen verdeeld over de verschillende spellen.

De rooms

Mickey’s Bar

Welkom in Mickey’s Bar! Mickey saboteert de paardenraces. Van je opdrachtgever krijg je de taak te achterhalen welk paard gaat winnen de komende race. Ontdek de geheimen van de Pub en gok op het juiste paard! De Pub is geschikt voor grotere teams tot 8 spelers!

Poker Room

Maak kennis met Don Radione, een echte pater familias. Tijdens een avondje pokeren is hij hals over kop moeten vluchten omdat zijn rivalen zijn schuilplaats hadden ontdekt. Lukt het jou om binnen het uur de pokerbuit te stelen die nog in de kamer ligt? Werk snel en efficiënt, hij kan elk moment terugkomen.

Army Room

Een soldaat die in ons gebouw woonde is weggejaagd door zijn huisbaas. Hij heeft al z’n spullen achter gelaten, inclusief een tikkende bom die over 60 minuten af gaat. Kun jij de bom ontmantelen en het gebouw veilig stellen?

De O.K.

Altijd al eens doktertje willen spelen? Geheim agent Karovich is tijdens zijn missie zwaargewond geraakt en ligt op de operatietafel te wachten op nieuwe organen. Gebruik je medische skills, implanteer de organen en red de missie! De OK is gebouwd voor alle escape room fanaten die een tandje moeilijker willen. Hij is dus iets lastiger dan de rest.

The Lab

Het laboratium in de oude Radium fabriek is niet zo mensvriendelijk als je zou denken. Het afgelopen jaar heeft Dr. Zlotti hier 5 radioactieve stoffen ontdekt die hij wilt gaan injecteren bij onschuldige fabrieksmedewerkers. De stoffen liggen verstopt achter slot en grendel. Vind ze alle 5 voordat Dr. Zlotti je betrapt.

GRANDPA’S OFFICE

Grootvader was een zakenman in zijn jongere jaren. Tijdens zijn zakenreizen wereldwijd heeft hij heel wat nare dingen uitgehaald. Kun jij achterhalen wat hij heeft gedaan?

Korting Room Escape Maastricht:

  • Prijs per room bedraagt € 80,00, met je NapPas ontvang je 10% korting en betaal je € 72,00  
  • Korting is niet geldig i.c.m. andere acties en of kortingen
  • 2 – 5 spelers per room
  • In de kamers zit een minimum aan geschreven / gesproken Engelse tekst (ook zonder veel Engelse kennis goed te begrijpen)
  • Bel of mail gerust voor beschikbaarheid (info@roomescapemaastricht.nl / 06 – 40095562)