Royal Delft Experience

Heerlijke € 3,00 korting!

Bestel jouw NapPas

En profiteer van deze korting!

Arrangementen bij Royal Delft Experience

Royal Delft/De Koninklijke Porceleyne Fles
Opgericht in 1653, is de enig overgebleven Delftse aardewerkfabriek uit de 17e eeuw. Nog steeds wordt het wereldberoemde Delfts blauwe aardewerk hier volledig met de hand beschilderd volgens eeuwenoude tradities.

Musem & fabriek
In het pand aan de Rotterdamseweg te Delft is het museum gevestigd en ook de fabriek, waar tijdens een rondleiding het complete productieproces van dichtbij bekeken kan worden. Daarnaast ziet men de meester-schilders aan het werk en is de complete collectie klassiek en modern aardewerk te zien in de showroom.

Royal Delft Experience en de arrangementen

Naast een tour door de splinternieuwe Royal Delft Experience, waarin over de geschiedenis en creatie van het Delfts blauw wordt verteld, zijn er voor de enthousiaste bezoeker verschillende arrangementen te boeken. Deze arrangementen vullen een tour door het museum aan met een workshop, lunch of zelfs High Tea. Royal Delft Experience kan pakketten samenstellen naar wens van haar bezoekers! Een bezoek aan Royal Delft staat garant voor een leuk dagje uit dus mis het niet.

Gelieve arrangementen van te voren reserveren.

Royal Delft Experience en korting

– € 3,00 per persoon, maximaal 4 personen, niet in combinatie met andere acties en of kortingen
– korting is geldig voor de arrangementen vanaf € 18,50 (dit betekent dat indien u een arrangement van € 18,50 afneemt, met uw NapPas maximaal € 3,00 korting per persoon ontvangt).

Deze korting ontvangt u door de NapPas online te bestellen. Naast de korting voor Royal Delft Experience ontvangt u ook nog eens korting voor andere dagjes uit. NapPas is aangesloten bij een landelijk aanbod aan dagjes uit. Er zit dus altijd een leuk dagje voor u bij!

Bestel de NapPas vandaag nog en profiteer van aantrekkelijke kortingen!