Royal Delft Experience Workshop

Ontvang € 3,00 korting!

Bestel jouw NapPas

En profiteer van deze korting!

Workshops bij Royal Delft Experience!

Royal Delft/De Koninklijke Porceleyne Fles
Opgericht in 1653, is de enig overgebleven Delftse aardewerkfabriek uit de 17e eeuw. Nog steeds wordt het wereldberoemde Delfts blauwe aardewerk hier volledig met de hand beschilderd volgens eeuwenoude tradities. De splinternieuwe Royal Delft Experience Workshop neemt de bezoeker mee op een reis door het heden, verleden en de toekomst van het eeuwenoude aardewerk.

Museum & fabriek
In het pand aan de Rotterdamseweg te Delft is het museum gevestigd en ook de fabriek, waar tijdens een rondleiding het complete productieproces van dichtbij bekeken kan worden. Ook ziet men de meesterschilders aan het werk en is de complete collectie klassiek en modern aardewerk te zien in de showroom.

Korting met je NapPas op de schilderworkshops
Bezoekers aan Royal Delft kunnen meedoen aan één van de inspirerende Delfts blauwe schilderworkshops. Na een tour door de Experience waar u meer leert over de geschiedenis en creatie van Delfts Blauw,  kunt u het authentieke schilderproces ervaren en een tegel, bord, vaas of medaillon beschilderen met origineel Delfts blauwe verf.

Royal Delft Experience Workshop en korting

– € 3,00 per persoon, maximaal 4 personen, niet in combinatie met andere acties en of kortingen
– korting is geldig voor de workshops vanaf € 37,50 (dit betekent dat indien u een workshop van € 37,50 afneemt, met uw NapPas maximaal € 3,00 korting per persoon ontvangt)

Deze korting ontvangt u door de NapPas online te bestellen. De NapPas is de kortingspas voor leuke dagjes uit. U krijgt dus niet alleen korting voor Royal Delft Experience Workshop, maar ook voor andere uitjes. Het aanbod aan dagjes uit wordt ook jaarlijks uitgebreid, dus het blijft altijd leuk.

Bestel de NapPas online en profiteer van hoge kortingen voor dagjes uit!