Royal Delft Experience

Maak gebruik van € 3,00 korting!

Bestel jouw NapPas

En profiteer van deze korting!

Royal Delft Experience/De Koninklijke Porceleyne Fles
Opgericht in 1653, is de enig overgebleven Delftse aardewerkfabriek uit de 17e eeuw. Nog steeds wordt het wereldberoemde Delfts blauwe aardewerk volledig met de hand beschilderd volgens eeuwenoude tradities.

Museum en fabriek
In het pand aan de Rotterdamseweg te Delft is het museum gevestigd en ook de fabriek, waar tijdens een rondleiding het complete productieproces van dichtbij bekeken kan worden. Ook ziet men de meester-schilders aan het werk en is de complete collectie klassiek en modern aardewerk te zien in de showroom.

Royal Delft Experience is uniek

De nieuwe ‘Royal Delft Experience’ maakt een bezoek aan Royal Delft nog intenser en meer de moeite waard dan ooit. Tijdens de Royal Delft Experience wordt de bezoeker meegenomen op een reis door het heden, verleden en de toekomst van het eeuwenoude aardewerk.

Koninklijke familie & Johannes Vermeer
De introductiekamers vertellen de geschiedenis en het productieproces op interessante wijze. Ook komen de overige iconen van de stad Delft, Johannes Vermeer en de Koninklijke Familie, uitgebreid aan bod. Heeft u interesse in de geschiedenis dan is Royal Delft Experience het ultieme uitje voor u!

Entreeprijzen:
Volwassenen                                   €14,00 p.p.
Kinderen 13 – 18 jaar                €8,75 p.p.
Kinderen < 12 jaar                       Gratis

Korting voor Royal Delft Experience

– € 3,00 per persoon, maximaal 4 personen, niet in combinatie met andere acties en of kortingen.

U krijgt de korting voor Royal Delft Experience door de NapPas online te bestellen. Met de NapPas krijgt u maar liefst voor maximaal 4 personen korting op 1 pas. Dit is ideaal als u op uw portemonnee moet letten. Ons aanbod aan dagjes uit wordt ook jaarlijks uitgebreid dus het blijft altijd leuk en variërend.

U wilt deze hoge kortingen voor dagjes uit toch ook niet missen? Bestel daarom de NapPas online!