Antislipcursus training

Verhoog uw rijvaardigheid >> 50% korting

Bestel jouw NapPas

En profiteer van deze korting!

Antislipcursus

Of je nu een moeilijke uitwijkmanoeuvre moet doen, in een flinke slip terechtkomt, of hard moet remmen: je hebt snel weer controle over de auto na deze drie uur durende slipcursus in Den Bosch. Hier ligt namelijk het grootste en mooiste rijvaardigheidscentrum van Nederland: het Safety Experience Center. Je gaat met een veiliger gevoel achter het stuur zitten wanneer je hier bent wezen slippen, remmen en uitwijken. Nuttig én een gave ervaring!

Op pad in een Mercedes

Bij het Safety Experience Center vergroot je je rijvaardigheid en leer je de belangrijkste lessen bij een ongevalssituatie. Zo komen uitwijkmanoeuvres aan bod, en leer je hoe te reageren in situaties die je onderweg tegen kunt komen. Je doet ervaring op met sturen, remmen en uiteraard onderstuur (voorwielslip) en overstuur (achterwielslip). Het rijden gebeurt niet in zomaar een auto. Je gaat namelijk het parcours op in een gloednieuwe Mercedes A- of C klasse. Het allerbeste. Je wordt begeleid door de beste instructeurs van Nederland. Het Safety Experience Center heeft veel ervaring en een goede naam opgebouwd binnen deze branche.

Nu ook mogelijk in een automaat!

Er wordt een training samengesteld uit de volgende punten:

  • Korte theoriesessie
  • Algemene voertuigbeheersing
  • Rem- en uitwijkoefeningen
  • Over- en onderstuurtraining
  • Noodstopoefening

Korting op een antislipcursus

Hoe ontvangt u deze korting? Deze korting krijgt u bij NapPas door online de NapPas te bestellen. U krijgt met de NapPas namelijk korting in o.a. antislipcursus en nog meer dan 250 leuke dagjes uit door heel Nederland. De NapPas kost slechts €29,95 per jaar en u krijgt bovendien voor meerdere personen korting. Het is dus de ideale oplossing voor gezinnen die uit willen met korting.

Normaal gesproken €129,- per persoon
Nu de aanbieding: 2 voor de prijs van 1
Reserveren via: http://www.safetyexperiencecenter.nl/nappas