Search & Escape Leiderdorp

Toffe escaperoom en ontvang 10% korting

Bestel jouw NapPas

En profiteer van deze korting!

Je zit samen met je team opgesloten in een mysterieuze ruimte. De enige manier om te ontsnappen is door op zoek te gaan naar hints en objecten, en binnen 60 minuten de puzzels op te lossen die zich in de kamer bevinden. Durven jullie de uitdaging aan?

De Kamer

Eeuwen geleden was hij de grote schrik van de wereldzeeën: Kapitein Ruigbaard en zijn meedogenloze piraten plunderden velen schepen, een spoor van vernieling achterlatend. Maar op een stormachtige nacht verdween zijn schip op mysterieuze wijze, waarna er niks meer van de gevreesde zeerovers vernomen werd… Of toch?

De legende gaat dat het spookschip van Kapitein Ruigbaard nog steeds rond waart over zee, en dat hij eens in de zoveel tijd aan land komt om nieuwe bemanningsleden te ontvoeren. Jullie worden plotseling wakker in een mysterieus ruim. De legendes blijken waar, en jullie zijn ontvoerd! Over 1 uur vaart het schip uit, en vanaf dan zullen jullie gedwongen zijn om deel uit te maken van Ruigbaard’s verdoemde bemanning. Weten jullie te ontsnappen aan dit noodlot? Alleen door goed samen te werken, logisch na te denken en je zenuwen in bedwang te houden zul je op tijd de uitweg kunnen vinden!

De escape room is te spelen met groepen van 2 tot 7 personen, met een minimumleeftijd van 16 jaar, of 13 jaar onder volwassen begeleiding.

Search & Escape Leiderdorp

  • 10% korting voor de hele groep
  • Korting is niet geldig in combinatie met andere acties
  • Makkelijk te bereiken met de auto, fiets of bus
  • Gratis parkeren voor de deur
  • Reserveren kan via de website www.searchandescape.com of telefonisch via 06-28592259

Koop Nu de NapPas

Als je de NapPas bestelt dan kom je in aanmerking voor deze korting. NapPas is de oplossing voor gezinnen die een leuk dagje uit willen. NapPas is aangesloten bij diverse dagjes uit en dat zijn maar liefst meer dan 250 dagjes uit. Dit betekent dus dat je niet alleen korting krijgt voor Search & Escape Leiderdorp maar ook nog eens voor andere uitjes.

Twijfel niet langer en bestel de NapPas voor slechts € 29,95 per jaar en profiteer van uit met korting!