Segway Den Haag

Segway tour met € 7,00 korting!

Bestel jouw NapPas

En profiteer van deze korting!

Met een Segway tour door Den Haag beweeg je heerlijk ontspannen langs historische panden en alle must sees van deze stad. Bovendien heeft Den Haag een aantal verborgen schoonheden die wij u graag laten zien. Tijdens deze tour in deze culturele groene stad kun je elke honderd meter wel een fotostop maken.

Een ervaren gids neemt je mee langs de highlights van deze stad. Natuurlijk ga je niet onvoorbereid op pad. Je krijgt namelijk eerst een handige instructie zodat je je Segway leert besturen alsof je nooit iets anders hebt gedaan. Het besturen van de Segway is niet moeilijk dus na een korte instructie en wat oefening ga jij als een ervaren Segway bestuurder op pad.

We starten de tour in het Paviljoen met een kopje koffie met wat lekkers. Daarna volgen de instructies op het Malieveld en de oefen rondes. Iedereen krijgt persoonlijke begeleiding totdat hij de Segway onder de knie heeft. Dan nog even zelf oefenen. Na de laatste Safety Briefing gaan we op weg naar de binnenstad. Waar jullie een attractie op zich zijn. Tijdens de tour wordt wat over de stad verteld en zijn er wat foto momenten opgenomen. Altijd leuk voor de after fun…Na de tour kunt u genieten van een lunch of diner bij het Paviljoen of een restaurant naar uw keuze.

Laat u verrassen door de zeer uitgebreide mogelijkheden die wij u kunnen bieden om uw dagje uit zo uniek mogelijk te maken, vorm gegeven op basis van uw eigen wensen en voorkeuren. Voor uw familiehappening, personeelsfeestje of vriendenreünie, bij Segway Den Haag komt u voor een enerverend uitje altijd aan uw trekken!

Alvast veel plezier namens alle medewerkers van het Segway Team!

Korting met NapPas:

  • € 7,00 korting per persoon
  • Niet geldig in combinatie met andere acties of aanbiedingen!
  • Normale prijs voor 1 uur is € 49,50 (met NapPas korting € 42,50)
  • Normale prijs voor 1,5 uur is € 59,50 (met NapPas korting € 52,50)
  • Minimaal 2 personen, maximaal 11 personen