Skidôme

Wintersport in Nederland, pak € 10,00 korting mee!

Bestel jouw NapPas

En profiteer van deze korting!

Een winters dagje weg bij Skidôme

Eigenlijk is het een klein wonder dat we bij Skidôme 365 dagen per jaar kunnen genieten van echte sneeuw. Een wintersportbeleving, zo dicht bij huis, waar we het plezier van sneeuw en ijs graag met je delen. Want als we bij Skidôme ergens voorstander van zijn, is het wel van genieten. Het liefst op een zo bijzonder mogelijke manier.

Van een dagje weg in de zomer tot een dagje uit binnen wanneer het buiten slecht weer is: Skidôme is jaarrond een veilige en vooral heel coole keuze voor een leuk dagje weg. In onze overdekte skihal is het -4 °C maar je wordt vanzelf opgewarmd door de leukste sportieve activiteiten voor jong en oud. Of je nu voor het eerst gaat skiën of snowboarden of een ervaren wintersporter bent.

Een compleet dagje weg op één locatie!

Skidôme heeft alles in huis voor een compleet dagje weg. Rucphen ligt in Noord-Brabant in Nederland, net over de grens vanuit België. Plan je dagje uit en leer skiën of snowboarden, speel een potje GlowGolf, ontsnap uit een escape room of drift over écht ijs bij IceKart Rucphen. In het Zeeuwse Terneuzen vind je Skidôme Terneuzen met een indoor sneeuwpiste van 220 meter lang! Of je nu zin hebt in warme chocomelk met slagroom en apfelstrüdel, een warme maaltijd of een lekkere borrel, op beide locaties kun je de dag afsluiten in één van onze après-ski cafés en restaurants.

Skidôme is de beste skischool van de Benelux

De beste skischool van de Benelux. Met meer dan 35 jaar wintersportervaring en enkel professionele leraren bieden wij ski- en snowboard lessen aan voor ieder niveau. De skibanen van Rucphen en Terneuzen zijn 365 dagen per jaar geopend. Op beide skibanen geniet je het hele jaar door van kraakverse sneeuw, moderne skiliften en een hele hoop gezelligheid, voor het échte en ultieme wintersportgevoel.

Korting

• Ontvang €10,00 korting p.p. op 4 uur baantoegang
• Alleen geldig bij Skidôme Rucphen of Terneuzen tijdens daltijden
• Niet geldig i.c.m. andere acties
• Gedeponeerde voorwaarden zijn van toepassing
• Geldig voor maximaal 4 personen op vertoon van de NapPas

Bestel de NapPas

Als je de NapPas bestelt dan kom je in aanmerking voor deze korting. NapPas is de oplossing voor gezinnen die een leuk dagje uit willen. NapPas is aangesloten bij diverse dagjes uit en dat zijn maar liefst meer dan 250 dagjes uit. Dit betekent dus dat je niet alleen korting krijgt voor Skidôme, maar ook nog eens voor andere uitjes.

Twijfel niet langer en bestel de NapPas voor slechts € 29,95 per jaar en profiteer van uit met korting!

Adres

Skidôme Rucphen
Baanvelden 13
4715 RH Rucphen
Telefoonnummer: 085 – 902 06 06

Skidôme Terneuzen
Zeelandlaan 3
4538 CA Terneuzen
Telefoonnummer: 085 – 902 06 06