Skydive Ameland

Een korting van 10%

Bestel jouw NapPas

En profiteer van deze korting!

Skydive Ameland: na een korte instructie op de grond gaat u omhoog met één van onze professionele tandeminstructeurs. U geniet eerst van een rondvlucht boven het eiland van ongeveer 30 minuten terwijl het vliegtuig naar uw afspring hoogte brengt. Van deze hoogte ziet u echt van alles en deze dag zal u nooit vergeten. Een Skydive Ameland staat garant voor een leuk dagje uit.

Het vliegtuig vliegt om het eiland en geeft een leuke sneak-preview van het uitzicht dat u te wachten staat. Ongeveer 5 minuten voor de afsprong haakt de instructeur u met 4 haken aan hem en rechtstreeks aan de parachute vast. Hij doet de deur open en telt af. Ready Set Go!

Skydive Ameland en de vrije val

Voor u erop bedacht bent bevindt u in vrije val. U valt met ongeveer 200 kilometer per uur richting de aarde. Na deze rush van ongeveer 30 seconden opent de instructeur de parachute.

Vervolgens ervaart u onder begeleiding van uw instructeur hoe het is om de extra grote duo-parachute te besturen. Na een adembenemende vlucht onder de parachute landt u gewoon weer op het vliegveld voor de hangaar.

Skydive Ameland en korting

  • 10% korting per persoon (U betaalt € 189,00 ipv € 209,00)
  • maximaal 4 personen
  • korting is niet geldig in combinatie met andere kortingen

Om in aanmerking voor deze korting bestelt u de NapPas voor slechts € 29,95 per jaar. De NapPas brengt een aantal voordelen met zich mee. De NapPas is onbeperkt geldig per jaar dus u kunt meerdere malen naar een uitje gaan. NapPas heeft een uitgebreide zoekfunctie waardoor u een uitje op maak kan maken. Stel dat u een selectie wilt maken voor overdekte uitjes dan is dat heel eenvoudig. De NapPas is de ideale oplossing voor mensen die op de portemonnee letten. NapPas is aangesloten bij diverse uitjes in Nederland, dus er zit altijd wel iets voor u bij!

Twijfel niet langer en bestel de NapPas vandaag nog en profiteer van kortingen voor dagjes uit!