Skydive Zeeland

Zeeland beleven vanuit de lucht met een korting van 10%!

Bestel jouw NapPas

En profiteer van deze korting!

De tandemsprong, ook wel duosprong genoemd, is de eenvoudigste manier om kennis te maken met Skydive Zeeland. U hoeft er bijna niets voor te doen, alleen een dosis durf en motivatie zijn voldoende! U beleeft namelijk de dag van uw leven dat zal u nooit vergeten.

Tijdens de inleidende instructie legt een van onze instructeurs u uit wat u te wachten staat. Dan stapt u het vliegtuig in en wordt u vastgekoppeld aan uw instructeur.

Op een hoogte van drie kilometer gaat de deur open en samen met de instructeur valt u met een snelheid van ongeveer 200 kilometer per uur naar beneden.

Skydive Zeeland en het uitzicht

Tijdens deze absoluut indrukwekkende ervaring kunt u genieten van het schitterende uitzicht over de unieke eilanden die Zeeland te bieden heeft. Na een 30 secondes opent zich boven uw hoofd een extra groot scherm. U ziet de eilanden op een manier die u nog nooit gezien heeft.

Hiermee zweeft u zachtjes, hangend aan uw instructeur, terug naar de Zeeuwse bodem. Vlak voor familie, vrienden en toeschouwers maakt u een perfecte landing, als een veertje bereikt u de grond! Uw familie en vrienden kunnen tijdens deze landing mooie foto’s maken en hiermee heeft u altijd een mooie herinnering. Skydive Zeeland staat garant voor veel pret en plezier!

Skydive Zeeland en korting

 10% korting per persoon (U betaalt € 189,00 ipv € 209,00)
– maximaal 4 personen
– korting is niet geldig in combinatie met andere kortingen

Om van deze korting gebruik te maken, bestelt u eenvoudig de NapPas online voor slechts € 29,95 per jaar. De NapPas is onbeperkt geldig per jaar. Stel dat u meerdere malen per jaar een Skydive Zeeland wilt maken dan is dat mogelijk! NapPas is aangesloten bij diverse uitjes in Nederland. Het is de ultieme oplossingen voor mensen die op de portemonnee letten.

Bestel de NapPas vandaag nog en profiteer van aantrekkelijke kortingen!