SnowPlanet

Indoorpiste met € 10,00 korting!

Bestel jouw NapPas

En profiteer van deze korting!

Ga op wintersport in eigen land! Voor het echte wintersportgevoel hoeft u echt niet naar het buitenland. Kom naar SnowPlanet voor een middagje op echte, knisperende sneeuw. Dit ‘coole’ wintersportparadijs nabij Amsterdam, heeft twee indoorpistes. Doordat er twee indoorpistes in SnowPlanet zijn, biedt dit de mogelijkheid om een afdaling te doen voor beginners en gevorderden.

Oefen uw bocht- en remtechniek op de beginnerspiste of sjees naar beneden van de steile piste van 230 meter. U kunt zowel vrij skiën of snowboarden als een les boeken. Alles voor een goede voorbereiding voor de wintersport of gewoon omdat u geen genoeg kan krijgen van de sneeuw! SnowPlanet is uitermate geschikt voor de voorbereiding op wintersport.

SnowPlanet heeft de coolste indoorpiste

Na de sneeuwpret kunnen de rode neuzen en koude oren worden opgewarmd met de ultieme wintersportbeleving; u kunt smullen van een heerlijke steengrill of kaasfondue diner op het Grill & Fondue Square. Of geniet van een 3-gangendiner in het sfeervolle restaurant De Heuvel in SnowPlanet. Hier waant u zich in een Zwitsers Chalet waar het hout knappert in de open haard. Mmm, dit is zoals een winterse middag altijd moet zijn! U heeft het gevoel dat u echt op wintersport bent. SnowPlanet is het hele jaar geopend en u beleeft de dag van uw leven.

SnowPlanet en korting

€ 10,00 korting op 2-uur pistetoegang inclusief materiaalhuur
Maximaal 4 personen
Geldig op maandag t/m zaterdag
Deze korting is niet geldig tijdens de kerstvakantie.

Om in aanmerking te komen voor deze korting bestelt u eenvoudig de NapPas online. De NapPas brengt een aantal voordelen met zich mee. De pas is namelijk onbeperkt geldig per jaar en kost slechts € 19,95 per jaar. NapPas werkt met meer dan 250 dagjes uit door heel Nederland, dus naast SnowPlanet profiteert u ook nog van andere kortingen.

Bestel de NapPas vandaag nog en profiteer van uit met korting!