SnowPlanet

Indoorpiste met € 10,00 korting!

Bestel jouw NapPas

En profiteer van deze korting!

SnowPlanet

Ga op wintersport in eigen land! Voor het echte wintersportgevoel hoeft u echt niet naar het buitenland. Kom naar SnowPlanet voor een middagje op echte, knisperende sneeuw. Dit ‘coole’ wintersportparadijs nabij Amsterdam, heeft twee indoorpistes. Doordat er twee indoorpistes in SnowPlanet zijn, biedt dit de mogelijkheid om een afdaling te doen voor beginners en gevorderden.

Oefen uw bocht- en remtechniek op de beginnerspiste of sjees naar beneden van de steile piste van 230 meter. U kunt zowel vrij skiën of snowboarden als een les boeken. Alles voor een goede voorbereiding voor de wintersport of gewoon omdat u geen genoeg kan krijgen van de sneeuw! SnowPlanet is uitermate geschikt voor de voorbereiding op wintersport

Eten en drinken

Na de sneeuwpret kunnen de rode neuzen en koude oren worden opgewarmd met de ultieme wintersportbeleving; u kunt smullen van een heerlijke steengrill of kaasfondue diner op het Grill Fondue Square. Of geniet van een 3-gangendiner in het sfeervolle restaurant De Heuvel in SnowPlanet. Hier waant u zich in een Zwitsers Chalet waar het hout knappert in de open haard. Mmm, dit is zoals een winterse middag altijd moet zijn! U heeft het gevoel dat u echt op wintersport bent. SnowPlanet is het hele jaar geopend en u beleeft de dag van uw leven.

Zin in een andere diner-mogelijkheid? Je kunt bij ons terecht voor een klein gerecht, tot een gezellige steengrill of kaasfondue en een stamppotten-buffet. De medewerkers van SnowPlanet geven je graag advies, welk diner het beste aansluit bij de groep en bijbehorende wensen.

Grote groepen

Kom je met een grote groep die wel zin heeft in de sneeuw, maar niet in de latten? Strijd dan in teams van minimaal 10 personen om de Gouden medaille van de Winterse Spelen. Lederhosen lopen, Skibroek hangen en Langlauf estafette zijn enkele onderdelen van deze competitie. Of speel het Avalanche Rescue game, waar een lawine situatie wordt gesimuleerd en het de bedoeling is dat het slachtoffer zo snel mogelijk wordt gevonden.

SnowPlanet en korting

€ 10,00 korting op 2-uur pistetoegang inclusief materiaalhuur
Maximaal 4 personen
Geldig op maandag t/m zaterdag
Deze korting is niet geldig tijdens de kerstvakantie.

Bestel de NapPas

Als je de NapPas bestelt dan kom je in aanmerking voor deze korting. NapPas is de oplossing voor gezinnen die een leuk dagje uit willen. NapPas is aangesloten bij diverse dagjes uit en dat zijn maar liefst meer dan 250 dagjes uit. Dit betekent dus dat je niet alleen korting krijgt voor SnowPlanet, maar ook nog eens voor andere uitjes.

Twijfel niet langer en bestel de NapPas voor slechts € 29,95 per jaar en profiteer van uit met korting!