Speelgoedmuseum Kinderwereld

Antiek speelgoed en een mooie korting van 25%!

Bestel jouw NapPas

En profiteer van deze korting!

Speelgoedmuseum Kinderwereld heeft boordevol oud en antiek speelgoed; speelgoed om naar te kijken, maar ook heel veel om zelf mee te spelen. Kijken en spelen, zowel binnen als buiten, is het motto van Kinderwereld.

Er valt ontzettend veel te zien in Speelgoedmuseum Kinderwereld. In een vaste presentatie treft u een enorme collectie antiek speelgoed aan vanaf ca. 1700 tot na WO II. Jaarlijks worden wisselende grote en kleine tentoonstellingen georganiseerd.

Spelen is van alle tijden en iedereen!
In bijna alle ruimtes van het museum is wel iets te doen of te beleven.

Spelen in Speelgoedmuseum Kinderwereld

–          binnen o.a. met diverse oude behendigheidsapparaten, in een oud kruidenierswinkeltje, in de knutselkamer knippen-plakken-kleuren, op de speelzolder met treinen, DUPLO, houten blokken, mozaïekspelen en nog veel meer.

In het museumcafé De Kaleidoscoop kan met elkaar verschillende spellen worden gespeeld, waarvan sommige in een reuzenuitvoering.

–          buiten  op het grote speelplein, kan iedereen hoepelen, tollen, hinkelen, touwtjespringen, blikgooien, steltlopen of een ritje maken op een vliegende Hollander of een vélocipède (fiets met een groot voorwiel en een klein achterwiel). Een reuze uitvoering van Domino is een uitdaging op zich. De antieke draaimolen uit de jaren dertig van de vorige eeuw draait regelmatig rondjes voor de jongste bezoekers.

Uitgekeken en uitgespeeld?

Met uitzicht op het speelplein kan men in de Kaleidoscoop (museumcafé) of op het terras even bijkomen met een kop koffie/thee, frisdrank of een ijsje.

Een groot jaarlijks terugkerend evenement is de Oktobermaand Kindermaand.

Gedurende de maand oktober worden verschillende activiteiten georganiseerd in het speelgoedmuseum. Kinderen uit het basisonderwijs hebben op alle zondagen in oktober vrij toegang tot het museum en mogen gratis deelnemen aan diverse activiteiten.

Kortom, het ideale uitstapje voor het hele gezin in Speelgoedmuseum Kinderwereld!

Speelgoedmuseum Kinderwereld en uw voordeel

25% korting per persoon
– maximaal 4 personen
– niet geldig in combinatie met andere acties en of aanbiedingen

Bestel de NapPas vandaag nog en profiteer van aantrekkelijke kortingen!