Speelpark Klein Zwitserland

Lekker buiten spelen in Limburg en ontvang € 1,00 korting!

Bestel jouw NapPas

En profiteer van deze korting!

Lekker buiten spelen in Speelpark Klein Zwitserland! Een uitgestrekt avonturenpark met ontdekkingsbos voor heel veel zorgeloos speelplezier. Met grote speeltuin en tal van extra’s, zoals een waterspeelplaats, een zintuigenpad, een golfbaan, de langste buisglijbaan en de hoogste schommel van Europa en vele extra evenementen. Dat is Speelpark Klein Zwitserland. Het speelpark is een feest voor grote en kleine avonturiers. Het kan niet missen: in Klein Zwitserland beleven kinderen en ouders een actieve, speelse en avontuurlijke dag midden in het groen.

Speelpark Klein Zwitserland is een top uitje

Speelpark Klein Zwitserland is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een landelijke dagattractie. Steeds meer bezoekers komen uit het hele land naar Tegelen voor een gezellig dagje uit. Het Avonturenbos scoort in de waardering van het park hoog en uniek. Ook de kwaliteit – prijs verhouding scoort bij de bezoekers hoog. Speelpark Klein Zwitserland is nog steeds een van de voordeligste dagjes uit in Zuid Nederland. Daarnaast bruist het van de activiteiten zoals roofvogeldemonstraties, workshops Hutten bouwen en de shows van huisgoochelaar Al Magico. Bij een bezoek aan Speelpark Klein Zwitserland beleeft u de dag van uw leven. Het is een ideaal uitje met het gezin en u krijgt ook nog eens korting en dat maak het interessant.

Speelpark Klein Zwitserland en korting

€ 1,00 korting per persoon, maximaal 4 personen. Naast de korting voor Speelpark Klein Zwitserland krijgt u ook nog eens korting voor diverse uitjes in heel Nederland. Het voordeel van de NapPas is dat de pas onbeperkt geldig is per jaar. De NapPas is een ideale oplossing voor het gezin.

Bestel de NapPas en ontvang uit met korting voor diverse uitjes in Nederland!