Sprookjeshof

Ontvang € 0,50 korting!

Bestel jouw NapPas

En profiteer van deze korting!

Hier kunt u met het hele gezin een dag vol plezier beleven. Wat dacht u bijvoorbeeld van het Sprookjesbos waar u o.a. Sneeuwwitje en Assepoester kunt zien. Naast het Sprookjesbos mag u de rondvaarten ook niet vergeten, want daar vaart u mee op het Zuidlaardermeer. Het Sprookjeshof is ook uitermate geschikt voor kinderfeestjes. In het Sprookjeshof beleven de kinderen het kinderfeestje van hun leven!

Het Sprookjeshof is overdekt

Of het nu mooi of slecht weer is maakt helemaal niet uit, door een grote uitbreiding heeft het Sprookjeshof nu naast zijn bestaande Sprookjespark, Kinderboerderij en Buitenspeeltuin van 20.000 m2 ook een overdekt speelparadijs van 3000m2. Het mooie van Sprookjeshof is dat jullie alles zelf mogen doen.

Klimmen en klauteren in het Sprookjeshof

Jullie kunnen overal door heen klimmen en klauteren, glijden van verschillende grote glijbanen, op elkaar schieten met zachte balletjes, wedstrijdje doen op de hindernisbaan, meer dan 25 bekende sprookjes door één druk op de knop in beweging zetten en nog veel meer moois. Kortom een dag plezier dat vind je in het Sprookjeshof!

Kinderen zijn gratis in het Sprookjeshof
Kinderen onder de 2 jaar zijn gratis.

Openingstijden in Sprookjeshof
Sprookjeshof Zuidlaren is het hele jaar geopend!

Van 1 april tot 1 november
Alle dagen van 10:00 uur tot 18:00 uur.

Van 1 november tot 1 april
Woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag van 10:00 uur tot 18:00 uur.

Ook in de vakanties en op feestdagen is het Sprookjeshof geopend.
Op 1 januari, 1e kerstdag, 31 december en de 3e dinsdag in oktober ivm de Zuidlaardermarkt is het park gesloten.

Korting in het Sprookjeshof

€ 0,50 korting per persoon, maximaal 4 personen. Om in aanmerking te komen voor de korting in het Sprookjeshof hoeft u alleen maar de NapPas online te bestellen. De NapPas kost € 29,95 per jaar en is onbeperkt geldig. Naast de korting in het Sprookjeshof zijn er ook nog aantrekkelijke kortingen in de overige parken.

Bestel de NapPas eenvoudig online en ontvang korting voor het Sprookjeshof!