ss Rotterdam

Genieten en beleven op SS Rotterdam met een mooie korting van 20%!

Bestel jouw NapPas

En profiteer van deze korting!

Genieten en beleven op het ss Rotterdam. Eten, drinken, feesten, trouwen, overnachten, uitgaan, vergaderen, touren en werken; met een werelds uitzicht op de Maas en de skyline van de dynamische stad! Het ss Rotterdam biedt iedereen, families of zakelijk bezoek een unieke ervaring.

Samen of alleen, lekker wegdromen bij een prachtig uitzicht op Rotterdam of de Nieuwe Maas. Genieten in het Lido waar het bruist, of in de Club Room stijlvol authentiek in een nieuwe jas.

ss Rotterdam en de mogelijkheden

Op het ss Rotterdam ontmoeten mensen en culturen elkaar, starten mooie, nieuwe herinneringen. ss Rotterdam is de perfecte locatie om met elkaar af te spreken. Doordat er zoveel mogelijkheden zijn, zit er zeker iets voor u bij! Wat dacht u bijvoorbeeld van de Captains Lounge. Het is de ideale plek voor ontspanning. Er is bijvoorbeeld een ruime keuze uit koffie, maar de cocktails mogen ook niet vergeten worden.

Het voormalige stoomschip ligt voorgoed aangemeerd in Rotterdam, is makkelijk en vrij toegankelijk voor iedereen. ss Rotterdam: The start of new memories. U komt toch zeker ook naar ss Rotterdam?

ss Rotterdam en korting

20% korting per persoon
– De korting is geldig voor maximaal 4 personen, niet in combinatie met andere acties en/of kortingen

Om in aanmerking te komen voor deze korting bestelt u eenvoudig de NapPas online. De NapPas kost slechts € 19,95 per jaar en is onbeperkt geldig. Naast de flinke korting voor ss Rotterdam geeft NapPas u ook de mogelijkheden om te profiteren van andere aantrekkelijke kortingen. NapPas is aangesloten bij diverse uitjes door heel Nederland.

Bestel daarom vandaag nog de NapPas en ga uit met korting!