ss Rotterdam

Genieten en beleven op ss Rotterdam met 20% korting!

Bestel jouw NapPas

En profiteer van deze korting!

Het concept

Als voormalig vlaggenschip van de Holland-Amerika Lijn en cruiseschip heeft het ss Rotterdam vele wereldzeeën bevaren. Ontdek de vele verhalen van “La Grande Dame” en beleef de authentieke sfeer terwijl u komt eten en drinken, overnachten, feesten, vergaderen of werken. Het ss Rotterdam ligt permanent aangemeerd in Rotterdam en is makkelijk bereikbaar.

Meer dan een hotel

Genieten, beleven, eten, drinken, feesten, trouwen, overnachten, uitgaan, vergaderen, touren en werken; met een werelds uitzicht op de Maas en de skyline van de dynamische stad! Het ss Rotterdam biedt iedereen, families of zakelijk bezoek een unieke ervaring. Samen of alleen, lekker wegdromen bij een prachtig uitzicht op Rotterdam of de Nieuwe Maas. Genieten in het Lido waar het bruist, of in de Club Room stijlvol authentiek in een nieuwe jas.

De mogelijkheden

Op het ss Rotterdam ontmoeten mensen en culturen elkaar, starten mooie, nieuwe herinneringen.
ss Rotterdam is de perfecte locatie om met elkaar af te spreken. Doordat er zoveel mogelijkheden zijn, zit er zeker iets voor u bij! Wat dacht u bijvoorbeeld van de Captains Lounge. Het is de ideale plek voor ontspanning. Er is bijvoorbeeld een ruime keuze uit koffie, maar de cocktails mogen ook niet vergeten worden. Het voormalige stoomschip ligt voorgoed aangemeerd in Rotterdam, is makkelijk en vrij toegankelijk voor iedereen. ss Rotterdam: The start of new memories. U komt toch zeker ook?

Korting op de ss Rotterdam

20% korting op onze rondleidingen, https://ssrotterdam.nl/ontdek/rondleidingen/ (geen overnachtingen)! Hoe ontvangt u deze korting? Deze korting krijgt u bij NapPas door online de NapPas te bestellen. U krijgt met de NapPas namelijk korting in o.a. ss Rotterdam en nog meer dan 250 leuke dagjes uit door heel Nederland. De NapPas kost slechts €29,95 per jaar en u krijgt bovendien voor meerdere personen korting. Het is dus de ideale oplossing voor gezinnen die uit willen met korting.

Interesse? Bestel de NapPas eenvoudig online en ontvang korting voor ss Rotterdam en andere uitjes!