Storytrail Stadswandeling

Tot wel € 5,00 korting op de leukste verhalen!

Bestel jouw NapPas

En profiteer van deze korting!

Storytrail

Geen gids met saaie feitjes. Deze stadswandeling sleurt iedereen mee in eeuwenoude, spannende en wonderlijke verhalen. De verhalenverteller maakt je onderdeel van het avontuur.

Voor wie is Storytrail?

Voor jong en oud. Samen met collega’s, familie of vrienden op zoek naar een leuk uitje? De Storytrail stadswandeling is het leukste uitje van Nederland! Met je NapPas kun je bijna 40 Storytrail locaties in Nederland bezoeken!

Waarom Storytrail?

Gegarandeerd een succes bij iedereen. De allermooiste verhalen, meesterlijke vertellers en een uniek samenspel met het publiek. Gepresenteerd op betoverende routes.

Landgoed wandelingen

Beleef de groei en bloei van landgoed Amelisweerd met haar unieke rivierkleibos. Wie was ridder Amelius die hier 800 jaar geleden kwam wonen? Waarom kocht koning Lodewijk Napoleon dit landgoed in 1808 om het na een verblijf van slechts acht dagen weer te verlaten? Proef de smaak van de middeleeuwse moestuin van Amelisweerd. Geniet van de sporen die een kleurrijke markies hier in de 18e eeuw achterliet en hoor zijn verhaal. Maar sta ook even stil bij een kleine bosbewoner die na de Grote Ramp van 1982 nooit meer werd gezien.

Wandeling op Hackfort

Landgoed Hackfort, niet ver van Vorden. Verhalen, fabels, roddels en achterklap over stevige steentorens, krachtige karakters en zinnelijke zichtlijnen. Wij nemen je mee naar het bewogen verleden van dit schitterende landgoed. Smul van de historie en geniet van de prachtige natuur. En beleef de intieme en on-overdreven familieverhalen van kasteelheren en tuinbazen. Wellicht ontdekken we de geheime tweede burcht, die hier volgens de overlevering verscholen ligt.

Stadswandelingen

Ongunst, angst, hoop en liefde vertellen over het centrum van Nederland waar alles al eerder gebeurde. Museale muurhuizen, middeleeuwse pleinen en pralende poorten zijn het decor. Meer beleven? Bekijk de website van Storytail om alle locaties te zien!

Fort bezichtiging

Ontdek de verborgen gangen van het onderaardse reduit. Voel de meters dikke muren, geniet van het prachtig groene fort en zie in het Waterliniemuseum hoe het water Nederland beschermde. De verhalenverteller neemt je mee in het soldatenleven. Hij laat je huiveren, lachen en een traan wegpinken. Het oersaaie bestaan van een fortsoldaat is nog nooit zo spannend geweest.

Korting voor stadswandelingen Storytrail

Met je NapPas ontvang je € 5,00 korting per volwassene, deze korting kun je verzilveren door tickets te bestellen via https://storytrail.nl/agenda-stadswandelingen/ Reserveren is absoluut noodzakelijk! Maak hier een keuze uit een stadswandeling, fort bezichtiging of landgoedwandeling. Vul bij het afrekenen bij “Kortingsboncode” de volgende code in “nappas379”, de korting zal automatisch verrekend worden. Laat tijdens je bezoek aan Storytrail tevens je NapPas zien!

Reserveer nu met kortingscode nappas379 en betaal slechts € 12,00 per volwassene (kinderen: € 6,35)

Bestel de NapPas

De NapPas is onbeperkt geldig en kost slechts € 29,95 per jaar en is eenvoudig online te bestellen. U ontvangt met de NapPas niet alleen korting op Storytrail, maar ook op andere leuke dagjes uit. NapPas heeft een breed aanbod aan parken door heel Nederland, dus dit betekent dat er keuze genoeg is.

Bestel de NapPas nu online!