StoryGames Escaperooms Alkmaar

Toffe escaperooms en ontvang 15% korting!

Bestel jouw NapPas

En profiteer van deze korting!

Ben je gek op het spelen van een escaperoom? Indien je deze vraag bevestigend kunt beantwoorden, dan ben je bij ons aan het goede adres! Wij beschikken over unieke thema’s met een enerverende beleving waarbij het lijkt dat je dezelfde spanning zult ervaren als bij het spelen van videogames. Ook zul je de ervaring die je bij ons opdoet als bijzonder en plezierig beleven. Onze gespecialiseerde hosts zijn bedreven in het goed uitleggen van het spel zodat jij en je teamspelers zich goed kunnen voorbereiden om binnen de tijd het spel te spelen. Ben je er klaar voor om de spanning in het echt te beleven? Bij StoryGames Escaperooms Alkmaar kun je kiezen welk avontuur je wilt beleven.

Mission: Rat_Rave

Je krijgt de opdracht voor een bijzondere missie! Als speciaal agent dien je in de studio van de bekende DJ R.A.T zijn nieuwste track te stelen. Het lijkt misschien een eenvoudige opdracht, echter is dit slechts schijn, want jullie moeten aan de bak. De uitdaging is om de studio in Alkmaar te bereiken die onder een oud pand ligt. De enige wijze om hier te komen is om met een oude goederen lift maar liefst 35 verdiepingen te dalen….ben je er klaar voor? Lukt het jullie team om onopgemerkt binnen te sluipen en de opdracht te voltooien of worden jullie in de kraag gevat?

Marco’s Mystery

In het theater “De rozentuin” heeft zich 100 jaar geleden iets geheimzinnigs afgespeeld. Het theater heeft nog nooit zijn deuren geopend, men denkt dat er maar 2 mensen binnen waren en iedereen was dit theater vergeten omdat er overheen is gebouwd. Nu we de voordeur open hebben gekregen is het raadsel van dit theater nog maar net begonnen… een ruimte met veel oude spullen, een nog gesloten deur en een bijzondere brief van Marco de theater technicus…

Kom jij meer te weten over dit bijzondere theater? Waarom heeft het theater nooit zijn deuren geopend?

LET OP: Marco`s Mystery is het vervolg op Lady Anne`s Secret! Het verhaal speelt zich wel af in hetzelfde theater maar het is wel degelijk niet dezelfde escaperoom.

Korting met NapPas

  • 15% korting
  • Korting is niet geldig in combinatie met andere acties

Koop Nu de NapPas

Als je de NapPas bestelt dan kom je in aanmerking voor deze korting. NapPas is de oplossing voor gezinnen die een leuk dagje uit willen. NapPas is aangesloten bij diverse dagjes uit en dat zijn maar liefst meer dan 250 dagjes uit. Dit betekent dus dat je niet alleen korting krijgt voor StoryGames – Escaperooms in Alkmaar maar ook nog eens voor andere uitjes.

Twijfel niet langer en bestel de NapPas voor slechts € 29,95 per jaar en profiteer van uit met korting!