Streekmuseum Krimpenerwaard

Krimpenerwaard beleven met 25% korting!

Bestel jouw NapPas

En profiteer van deze korting!

Streekmuseum Krimpenerwaard is gevestigd in een 17e eeuwse Hallehuisboerderij, gelegen op een fraai boerenerf. De collectie bestaat uit voorwerpen die de gewone mens in de Krimpenerwaard dagelijks gebruikten voor huishouden, werken op het platteland, nijverheid, industrie en ambachten.

U ziet de schatten van het museum in de pronkkamer, maar ook een boenhok en het schoolklasje uit de tijd van ‘Ot en Sien’. Op het erf vindt u ondermeer boerenwagens, een touwbaan en een klompenmakerij.

Als u een indruk wilt krijgen van de wijze waarop men in de Krimpenerwaard gedurende de 19e en het begin van de 20e eeuw woonde en werkte, is een bezoek aan het Streekmuseum voor de Krimpenerwaard zeker de moeite waard.

Streekmuseum Krimpenerwaard en de activiteiten

Kinderen kunnen tijdens het museumbezoek speuren over het museumerf en spelen met echt ouderwets buitenspeelgoed.

Naast een museumbezoek kunt u hier ook terecht voor een rondleiding, een schoolbezoek, het afsluiten van uw huwelijk, het vieren van een kinderfeestje en een feest of partij.

Streekmuseum Krimpenerwaard en korting

– 25% korting per persoon, maximaal 4 personen
– niet geldig in combinatie met andere acties en of aanbiedingen

U komt in aanmerking voor deze korting door de NapPas online te bestellen. U krijgt niet alleen korting voor Streekmuseum Krimpenerwaard, maar ook voor andere uitjes door heel Nederland. Het aanbod aan dagjes uit wordt door NapPas ook jaarlijk uitgebreid, dus er zit altijd wel een leuk uitje voor u bij.

Profiteer van de kortingen voor dagjes uit en bestel de NapPas!