Subtropische tuin Fort den Haak

Subtropisch park in Zeeland en ontvang € 1,50 korting!

Bestel jouw NapPas

En profiteer van deze korting!

Welkom bij het subtropische park in Zeeland, een uniek project voor Nederland en zelfs Europa. Beleef de ware charme als u rondwandelt in de prachtige oase. Geniet van 2,5 hectare tuinplezier met onder andere een 11 meter hoge berg en een 6 meter hoge waterval met kleine waterpartijen.

Ook kunt u de palmenboulevard betreden waar u diverse soorten palmen vanuit de hele wereld kunt vinden. Wilt u even uit rusten en een kop koffie of thee nuttigen dan is de oranjerie met terras de plaats waar u moet zijn. Ook vanuit deze positie heeft u uitzicht op de tuin. Subtropische tuin Fort den Haak heeft het allemaal en u beleeft de dag van uw leven!

Subtropische tuin Fort den Haak en de mogelijkheden

In de volière aan de oranjerie vindt u halsbandparkieten die zich regelmatig even laten horen. Dit is slechts een kleine impressie van alle mogelijkheden van de tuin. Pas wanneer u er zelf rondloopt, zult u merken dat deze subtropische tuin een genot is voor al uw zintuigen! Kom daarom naar dit leuke uitje en beleef het allemaal.

Neemt u gerust een lunchpakket of iets dergelijks mee, u bent vrij deze te nuttigen bij ons in de tuin!

Subtropische tuin Fort den Haak en korting

 € 1,50 korting per persoon, maximaal 4 personen
– Niet geldig in combinatie met andere acties en of aanbiedingen

Om in aanmerking te komen voor korting voor Subtropische tuin Fort den Haak bestelt u eenvoudig de NapPas online. De NapPas geeft u namelijk niet alleen korting voor dit uitje. NapPas is aangesloten bij diverse dagjes uit in Nederland. U krijgt dus korting voor diverse dagjes uit.

Bestel vandaag nog de NapPas en profiteer van aantrekkelijke kortingen!