Tessel Air

Cessna vliegtuig besturen en een korting van liefst € 30,00!

Bestel jouw NapPas

En profiteer van deze korting!

Heeft u altijd al de droom gehad om piloot te worden? Of denkt u: “ik wil gewoon zelf eens voelen hoe het is om een vliegtuig te besturen”, dan bent u bij ons aan het goede adres! U beleeft de dag van uw leven en deze dag zult u nooit vergeten bij Tessel Air.

U kunt in een van onze Cessna vliegtuigen, met dubbele besturing, zelf ervaren hoe het is om zo vrij als een vogel door de lucht te vliegen. Ervaring en voorkennis zijn niet nodig voor deze unieke ervaring!

De begeleiding bij Tessel Air

Samen met uw piloot in het vliegtuig en nadat de riemen zijn vastgemaakt taxiet u samen naar de baan toe om op te stijgen op Tessel Air. De piloot doet de start en de landing van het vliegtuig, maar boven het eiland bent u degene die het vliegtuig bestuurd.

Beginnersfouten worden uiteraard door uw piloot gecorrigeerd, dus u hoeft zich nergens druk om te maken. Tijdens het maken van basisoefeningen zoals bochten, klim- en daalvluchten trekt u zelf de conclusie dat vliegen eigenlijk helemaal niet zo moeilijk is als u altijd had gedacht!

Tessel Air en korting

 € 30,00 korting per persoon (U betaalt € 70,00 ipv € 100,00)
– maximaal 4 personen
– korting is niet geldig in combinatie met andere kortingen

U ontvangt deze korting door de NapPas online te bestellen. Als u de NapPas bestelt dan ontvangt u aantrekkelijke kortingen voor dagjes uit. NapPas werkt samen met een breed aanbod aan dagjes uit. Het aanbod zit door heel Nederland, dus er zit altijd een leuk uitje voor u bij. Wij beschikken over een uitgebreide zoekfunctie op de website waardoor u op diverse criteria kunt filteren. Bij slecht weer hoeft u zich ook geen zorgen te maken. Wij bieden namelijk uitjes aan die overdekt zijn.

Bestel de NapPas en profiteer van aantrekkelijke kortingen voor leuke dagjes uit!