The Battle Dome

Paintballen met 10% korting!

Bestel jouw NapPas

En profiteer van deze korting!

Ben je gek van spanning en ben je niet bang aangelegd, dan is Indoor Paintball Weert het dagje uit voor echte actie! Als je eenmaal zo ver bent dagen we je uit in een 1.500m2 oorlogsgebied en ben je overgeleverd aan je overlevingsdrang. Je kunt geen gebruik meer maken van vluchtwegen en dient echt te overleven.

Wat kunnen jullie verder verwachten? Je zult afgemat zijn na een ware veldslag en uiteraard zijn er zowel winnaars als verliezers. Laat je niet afschieten door je tegenstanders en schakel zelf je tegenstander uit door hem voor te zijn. Je mag hiervoor tactisch zijn en je een ware Terminator wanen. Gebrek aan munitie is geen optie en het gebruik van kogels is om deze reden onbeperkt. Kortom: het doel is ervoor te zorgen dat jouw slachtoffer niet meer opstaat!

Enkele slagvelden bij Indoor Paintball Weert:

Streetlife
Wil je weten hoe het is om in de ghetto te leven? Los Angeles is er niets bij! Indoor Paintball Weert geeft je een oorlogsgebied waar het overleven in deze Dirty City-Streets 24 uur doorgaat.

Beachfun
Voor de twijfelaars die dit grimmige ‘Street-life’ niet aankunnen, heeft Indoor Paintball Weert een wat luchtiger strandomgeving. Maar ook hier geldt: vluchten kan niet meer, wie denkt dat hij ‘een beetje laf’ in de duinen kan gaan schuilen komt bedrogen uit.

The Jeep Zone
Ben jij een soldaat (geweest)? En wil je laten zien dat je uit het goede oorlogs-hout gesneden bent? Dat laat je je, met je mede-soldaten eens lekker opsluiten in de Jeep-Dome! Een slagveld waar de officieren opstaan en de echte, getalenteerde zandhazen zich niet achter hun Jeep verschuilen, maar sneller reageren dan hun tegenstander.

Korting met NapPas:

  • 10% korting per persoon, minimaal 10 personen
  • Reserveren via 0495 – 494693
  • Je dient minimaal 18 jaar te zijn
  • Bovenstaande korting is geldig van maandag t/m donderdag