The Battle Dome

Het indoor paintball walhalla met 10% korting!

Bestel jouw NapPas

En profiteer van deze korting!

The Battle Dome in Weert

Het Ministerie van Defensie heeft jarenlang op jonge rekruten geëxperimenteerd in de hoop de perfecte supersoldaat te creëren. Het doel was om één perfecte krijger over te houden. Toen dit experiment uitlekte werd het project per direct gestopt. Nu gaan de deuren van het terrein eindelijk weer open. Ben jij middelmaat of de ultieme soldaat? Kom erachter in The Battle Dome. Het indoor paintball walhalla van Weert.

Wat kun je verwachten?

The Battle Dome bevindt zich op een industrieterrein, in een verlate fabriekspand. Er zijn ‘hallen’ ingericht met diverse thema’s; de Dome, Jeep, Office, Street Life. Alle hallen hebben dus een eigen thema en eigen uitdagingen. Over het schieten: Je geweer zit volgepropt met futuristische Reballs. Dat zijn paintballs, maar dan zonder de verf. Dus geen verfklodders die je zicht beperken en je hoeft niet extra te lappen voor meer kogels. Als je eenmaal zo ver bent dagen we je uit in een 1.500m2 oorlogsgebied en ben je overgeleverd aan je overlevingsdrang. Je kunt geen gebruik meer maken van vluchtwegen en dient echt te overleven. Je zult afgemat zijn na een ware veldslag en uiteraard zijn er zowel winnaars als verliezers. Laat je niet afschieten door je tegenstanders en schakel zelf je tegenstander uit door hem voor te zijn. Je mag hiervoor tactisch zijn en je een ware Terminator wanen. Gebrek aan munitie is geen optie en het gebruik van kogels is om deze reden onbeperkt. Kortom: het doel is ervoor te zorgen dat jouw slachtoffer niet meer opstaat!

Enkele slagvelden bij Indoor Paintball Weert:

Streetlife
Wil je weten hoe het is om in de ghetto te leven? Los Angeles is er niets bij! Indoor Paintball Weert geeft je een oorlogsgebied waar het overleven in deze Dirty City-Streets 24 uur doorgaat.

Beachfun
Voor de twijfelaars die dit grimmige ‘Street-life’ niet aankunnen, heeft Indoor Paintball Weert een wat luchtiger strandomgeving. Maar ook hier geldt: vluchten kan niet meer, wie denkt dat hij ‘een beetje laf’ in de duinen kan gaan schuilen komt bedrogen uit.

The Jeep Zone
Ben jij een soldaat (geweest)? En wil je laten zien dat je uit het goede oorlogs-hout gesneden bent? Dat laat je je, met je mede-soldaten eens lekker opsluiten in de Jeep-Dome! Een slagveld waar de officieren opstaan en de echte, getalenteerde zandhazen zich niet achter hun Jeep verschuilen, maar sneller reageren dan hun tegenstander.

Korting met NapPas:

  • 10% korting per persoon, minimaal 10 personen
  • Reserveren via 0495 – 494693
  • Je dient minimaal 18 jaar te zijn
  • Bovenstaande korting is geldig van maandag t/m donderdag

Bestel de NapPas

Als je de NapPas bestelt dan kom je in aanmerking voor deze korting. NapPas is de oplossing voor gezinnen die een leuk dagje uit willen. NapPas is aangesloten bij diverse dagjes uit en dat zijn maar liefst meer dan 250 dagjes uit. Dit betekent dus dat je niet alleen korting krijgt voor The Battle Dome in Weert, maar ook nog eens voor andere uitjes.

Twijfel niet langer en bestel de NapPas voor slechts € 29,95 per jaar en profiteer van uit met korting!