The Hague Escape

Spannende escaperoom en ontvang 10% korting

Bestel jouw NapPas

En profiteer van deze korting!

Bezoek deze toffe en spannende escaperoom in Den Haag! Speel de schuilkamer van een crimineel. Ontrafelen jullie zijn plannen voor een aanslag binnen 60 minuten?

De Kamer

Een onbekende terrorist heeft onlangs een aanslag gepleegd die gelukkigerwijs is mislukt. Was deze aanslag gelukt, dan had dit vele mensenlevens gekost. De overheid is niet blij met deze gang van zaken en heeft de geheime dienst gealarmeerd om hem op het spoor te komen. Het is inmiddels duidelijk waar hij zich de afgelopen weken heeft schuil gehouden. De opdracht aan jullie is te achterhalen wie hij eigenlijk is en wat zijn agenda is.

Hij heeft nieuwe plannen die desastreus kunnen zijn en aan jullie de opdracht om dit te verijdelen. Belangrijk om te weten is dat hij zich zeer secuur voorbereid om zijn nieuwe aanslag zo succesvol mogelijk te laten verlopen. Zijn jullie in staat om de terrorist te ontmaskeren? En nog veel belangrijker om zijn plannen te dwarsbomen?

De klok tikt en jullie hebben precies 60 minuten de tijd om alles te voorkomen. Mocht dit niet lukken dan zal een grote explosie de schuilplaats vernietigen en zijn zowel jullie als de gehele mensheid in gevaar.

The Hague Escape:

  • Op vertoon van NapPas 10% korting
  • Je dient online te reserveren, vermeld bij de boeking dat je met je NapPas een bezoek komt brengen
  • Korting is geldig voor maximaal 7 personen
  • Korting is niet geldig i.c.m. andere acties en of kortingen

Als je de NapPas bestelt dan kom je in aanmerking voor deze korting. NapPas is de oplossing voor gezinnen die een leuk dagje uit willen. NapPas is aangesloten bij diverse dagjes uit en dat zijn maar liefst meer dan 250 dagjes uit. Dit betekent dus dat je niet alleen korting krijgt voor The Hague Escape maar ook nog eens voor andere uitjes.

Twijfel niet langer en bestel de NapPas voor slechts € 29,95 per jaar en profiteer van uit met korting!