Traffic Control driften

Driften met 50% korting!

Bestel jouw NapPas

En profiteer van deze korting!

Driften is het ultieme gevoel van wagenbeheersing. Dwars door de bochten glijden op een beheerste wijze zorgt voor adrenaline en sensatie! Durft u deze Fast & Furious ervaring aan? Dit kan allemaal bij Traffic Controle Driften.

Driften
Het geeft een enorme kick als u uw auto onder de meest extreme omstandigheden onder controle weet te houden. Leer de drifttechnieken van onze professionele instructeurs en drift feilloos door onze bochten.

Een driftcursus is natuurlijk voor de plezier en kick, maar zorgt er tegelijkertijd voor dat u een betere en zelfverzekerdere bestuurder wordt. Naast een ultieme ervaring heeft u er dus ook in het dagelijkse leven wat aan!

Traffic Control driften en het programma

Het Traffic Control driften programma begint met een korte theorieles waarin de basis wordt uitgelegd over driften. Na de theorie stapt u de auto in en kunt u beginnen met driften! Een lange (natte) baan, obstakels en snelle auto hoort allemaal bij het driften. Afhankelijk van uw kennis en ervaring bepalen we de baan en auto voor het driften. Niet alleen ervaren drifters, maar ook beginners kunnen dus bij ons terecht!

  • Driften 1 uur € 119,95

Incl. leren inzetten van drift

  • Driften 2 uur € 169,95

Incl. leren inzetten van drift +Driften om object

  • Driften 3 uur € 199,95

Incl. Leren inzetten van drift +Driften om object + Ovaal rijden en S driften

  • Toevoeging stunt rijden 1 uur € 99,95

-Stuntrijden 180 en 360 graden

De locaties van traffic control driften
Driften is mogelijk op onze locaties in Eindhoven (Nuenen) en Gouda (Moordrecht)

Boek nu uw driftcursus of neem contact met ons op voor meer informatie.
http://www.trafficcontrol.nl/driften/

Al meer dan 10 jaar organiseert Traffic Control driften op diverse locaties in het land, gemotoriseerde evenementen voor zakelijke relaties en particuliere deelnemers. Met onder andere: quad rijden, 4×4 rijden, slipcursussen en driften zorgt Traffic Control voor een groot aanbod in activiteiten vol adrenaline. Deze activiteiten zijn dan ook uitermate geschikt voor: bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten en familie uitjes! Met veel activiteiten, professionele begeleiders en een groot horeca aanbod de ideale plek voor een uitje!

Traffic Control driften en uw voordeel

– 50% korting op bovenstaande activiteiten
– Korting is niet geldig i.c.m. met andere acties en of kortingen

Deze korting ontvangt u door de NapPas online te bestellen. Bestel uw NapPas!