Traffic Control quad rijden

Quad rijden met 50% korting!

Bestel jouw NapPas

En profiteer van deze korting!

Quad rijden is spectaculair en goed voor uw uithoudingsvermogen. U bestuurt de quad over een uitdagend behendigheidsparcours met mooie kuilen, scherpe bochten en flinke hoogte verschillen. Quad rijden is vooral gericht op behendigheid en souplesse. Een race tegen vrienden? Rondes rijden met collega’s? Samen op de quad met familie? Het is allemaal mogelijk bij Traffic Control quad rijden!

  • 1 uur Quad rijden €69,95

Incl. een uur lang crossen door de modder + een leuke behendigheidsproef.

Traffic Control quad rijden is een leuke activiteit voor een vrijgezellenfeest, als onderdeel van uw bedrijfsuitje of als activiteit binnen een groter evenement. Boek ook deze onvergetelijke ervaring!

Quad rijden is mogelijk op onze vaste locaties in Gouda (Moordrecht) en Eindhoven (Nuenen).
http://www.trafficcontrol.nl/quad-rijden/

De locaties van Traffic Control quad rijden

Al meer dan 10 jaar organiseert Traffic Control quad rijden op diverse locaties in het land, gemotoriseerde evenementen voor zakelijke relaties en particuliere deelnemers. Met onder andere: quad rijden, 4×4 rijden, slipcursussen en driften zorgt Traffic Control voor een groot aanbod in activiteiten vol adrenaline. Deze activiteiten zijn dan ook uitermate geschikt voor: bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten en familie uitjes! Met veel activiteiten, professionele begeleiders en een groot horeca aanbod de ideale plek voor een uitje!

Traffic Control quad rijden en korting

– 50% korting op bovenstaande activiteiten
– Korting is niet geldig i.c.m. met andere acties en of kortingen

U krijgt deze korting door de NapPas online te bestellen. De NapPas is de kortingspas voor hoge kortingen voor dagjes uit. Wij hebben een breed aanbod aan dagjes uit, dus er zit altijd een leuk uitje voor u bij. Bij slecht weer hoeft u zich ook geen zorgen te maken, want onze uitjes zijn ook overdekt. Via de zoekfunctie kunt u eenvoudig het juist uitje uitzoeken. U wilt deze kortingen toch ook niet mislopen?

Bestel de NapPas vandaag nog en profiteer van aantrekkelijke kortingen voor dagjes uit!