Traffic Control slipcursus

Slipcursus met 50% korting!

Bestel jouw NapPas

En profiteer van deze korting!

Na het volgen van de Traffic Control slipcursus stapt u beter voorbereid in de auto. U leert op de juiste manier reageren, wanneer u met uw auto in de slip dreigt te raken. Bovendien is het een gezellig, afwisselend en origineel uitje. Onze bedreven instructeurs bewaken te allen tijde de veiligheid terwijl u over de slipbaan zwiert!

Traffic Control Slipcursus en de mogelijkheden

Afhankelijk van uw niveau, budget en leerwensen hebben wij gegarandeerd een slipcursus die bij u past. Of het nu gaat om een kennismakingscursus, een uitgebreide rijanalyse of om een gezellig bedrijfsuitje met een wat kleiner budget, Traffic Control heeft de slipcursus die bij u past.

  • Slipcursus 1 uur € 99,95

Incl. 20 min theorie + achterwiel slip.

  • Slipcursus 2 uur € 149,95

Incl. 40min theorie + achterwiel slip + noodstop met en zonder abs + voorwiel slip.

  • Slipcursus 3 uur € 179,95

Incl. 60min theorie  + achterwiel slip + noodstop met en zonder abs + voorwiel slip  + remmen en uitwijken + gevaarlijke situaties ( mogelijkheid eigen auto te gebruiken).

  • Toevoeging Ongeval simulator +€ 49,95 (alleen in moordrecht)

Met de ongeval simulator leert u ontsnappen uit een gekantelde auto! Deze situatie wordt gecreëerd dankzij een echte kantelsimulator. Met professionele begeleiding wordt u stap voor stap geholpen om uit de auto te ontsnappen. Een leuke, maar tevens zeer leerzame ervaring!

Een slipcursus is mogelijk op onze vaste locaties in Gouda (Moordrecht) en Eindhoven (Nuenen).

http://www.trafficcontrol.nl/slipcursus/

Al meer dan 10 jaar organiseert Traffic Control op diverse locaties in het land, gemotoriseerde evenementen voor zakelijke relaties en particuliere deelnemers. Met onder andere: quad rijden, 4×4 rijden, slipcursussen en driften zorgt Traffic Control voor een groot aanbod in activiteiten vol adrenaline. Deze activiteiten zijn dan ook uitermate geschikt voor: bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten en familie uitjes! Met veel activiteiten, professionele begeleiders en een groot horeca aanbod de ideale plek voor een uitje!

Traffic Control slipcursus en korting

– 50% korting op bovenstaande activiteiten
– Korting is niet geldig i.c.m. met andere acties en of kortingen

Bestel de NapPas vandaag nog en profiteer van korting voor Traffic Control slipcursus. U krijgt niet alleen korting voor dit uitje, maar ook voor andere dagjes uit. NapPas heeft een breed aanbod aan leuke dagjes uit!