Trapped in Time

Spanning verzekerd en maak gebruik van 15% korting!

Bestel jouw NapPas

En profiteer van deze korting!

Een Escape Room Game is precies wat het klinkt. Uw team wordt opgesloten en jullie moeten ontsnappen. In de kamers vindt u veel aanwijzingen en puzzels. Het spel is voor vrienden, families, studenten en collega’s die graag samen spelen.


Op dit moment zijn er twee kamers die u kunt spelen:

1, Time Ark: maximaal 60 minuten, 2-6 spelers, 7/10 moeilijkheidsgraad

Het begon allemaal in een donkere kelder in het jaar 3989. Vier soldaten zijn met elkaar aan het kaarten. Sergeant James Winters bedriegt zijn medespelers om de overwinning veilig te stellen en wint hiermee een volledig functionerende tijdmachine prototype. Getuigen zien hem de tijdmachine instappen met een fles goedkope bourbon, waarna hij vervolgens spoorloos verdwijnt. Professor Daniel Humbleton, de maker van de tijdmachine, denkt dat de tijdlijn vernietigd zal worden als gevolg van de twee ongeïdentificeerde relieken die Winters achterliet in het verleden. Dit kan het einde van de wereld betekenen, tenzij de professor een team kan vinden die in staat zijn om iedereen te redden! Zijn jullie dit team?

 

2, The Alchemist: maximaal 90 minuten, 4-8 spelers, 9/10 moeilijkheidsgraad
(Let op! The Alchemist is niet geschikt voor mensen die trappen niet op of af kunnen)

1880 n. Chr., Rotterdam, het aanbreken van een nieuw tijdperk. Terwijl de bloeiende technologie de nacht met licht doordrenkt, verdwijnen de schaduwen langzaam van de oude wereld. Ooit beheerste magie onze wereld, maar vandaag leert onze wereld om de magie te beheersen. Luister goed! Stille fluisteringen echoën in de donkere steegjes van Rotterdam, over een grootmeester van alchemie die een manier om oude magie en moderne technologie te mengen heeft bekokstoofd. Dit allemaal met als doel om de eerste persoon in de geschiedenis te zijn die de steen der wijzen heeft gecreëerd.

 

Korting met NapPas:

  • 15% korting per persoon
  • Via trappedintime.nl kunt u bij het reserveren in de tekstbalk aangeven dat u een korting wenst via NAPPAS
  • Korting is niet geldig i.c.m. andere acties en of kortingen