Try2Escape

1 uur, 1 doel, ontsnap! Kan jij de druk aan? >> 20% korting!

Bestel jouw NapPas

En profiteer van deze korting!

Try2Escape

Laat je 1 uur opsluiten bij Try2Escape, in een escape room die gevuld is met aanwijzingen, puzzels, raadsels en echte hersenkrakers. Lukt het jou om deze allemaal op te lossen? Ontdek de kracht van teamwork en test je brein. Probeer altijd gezond verstand te gebruiken en haal de ware Sherlock Holmes in je naar boven! Durf jij de uitdaging aan?

De Dopingkamer

De huidige sportwereld staat immens onder druk van commerciële belangen, prestaties op het hoogste podium, tegenstanders, media en sportmakelaars. Stel je eens voor dat je in die wereld, waar corruptie zijn kans grijpt, werkzaam bent bij een Anti-doping-Bureau. In het aanhoudende gevecht tegen deze oneerlijke strijd ga jij op zoek naar diverse laboratoria waar het toedienen van doping de gewoonste zaak van de wereld is geworden. Je hebt een betrouwbare tip ontvangen en gaat hopelijk vandaag een lab oprollen. Naast het onthullen van een lab ga je op zoek naar bewijslast van nog niet betrapte sporters. Hiermee zorg je dat ook zij de schoonheid van de pure strijd op het sportveld niet meer kunnen verzieken voor de echte supporters van een mooie strijd. PLAY FAIR!

Het Reisbureau

Welkom bij Het Reisbureau! Dit lijkt misschien een heel normaal reisbureau, maar niets is minder waar. In de wandelgangen wordt dit reisbureau Agente di vaggio dalla mafia genoemd. Oftewel Het Reisbureau van de Maffia! Menig maffia-baas regelt via dit reisbureau zijn vluchtroutes om uit de handen van de autoriteiten te blijven. Help jij Interpol, CIA en FBI mee om deze routes te ontdekken en daarmee maffia-baas Matteo Messina Denaro voor eens en altijd op te sluiten?

Try2Escape korting Rucphen

20% korting op het groepstarief – waarbij de groep minimaal uit 2 personen dient te bestaan en maximaal 6 personen. Hoe ontvangt u deze korting? Deze korting krijgt u bij NapPas door online de NapPas te bestellen. U krijgt met de NapPas namelijk korting in o.a. Try2Escape en nog meer dan 250 leuke dagjes uit door heel Nederland. De NapPas kost slechts €29,95 per jaar en u krijgt bovendien voor meerdere personen korting. Het is dus de ideale oplossing voor gezinnen die uit willen met korting.

Interesse? Bestel de NapPas eenvoudig online en ontvang korting voor leuke uitjes!