TunFun

Lekker spelen en ontvang € 2,00 korting!

Bestel jouw NapPas

En profiteer van deze korting!

Willen uw kinderen voetballen, klimmen, rennen, glijden, springen of een eigen verjaardagsfeestje vieren? Middenin de drukte van de Amsterdamse binnenstad ligt een straat waar de kinderen naar hartenlust veilig kunnen spelen, zonder dat ze last hebben van regen of het verkeer. Deze straat heet TunFun.

TunFun is overdekt

TunFun is een overdekt speelpark in een voormalige autotunnel voor kinderen van 0 tot 12 jaar. Onder begeleiding kunnen zij op sportieve, creatieve en actieve wijze hun tijd doorbrengen.

Op deze 4.000 m2 onder de grond biedt TunFun voor elke leeftijdscategorie genoeg uitdagingen en vergeet daarbij ook de ouders niet.

Baby’s en peuters in Tunfun

Baby’s en peuters kunnen veilig hun grenzen verleggen, leren vallen en weer opstaan, glijden van de zachte glijbanen, spelen in een afgeschermde ballenbak en knuffelen met de vele boerderijdieren.

Voor de wat ouderen zijn er trampolines, glijbanen, loopbruggen en vele kruip-door-sluip-door speeltoestellen. Vinden uw kinderen het leuk om creatief bezig te zijn? TunFun heeft regelmatig knutsel- teken- en schilderactiviteiten en in de vakanties en weekenden worden alle kinderen geschminkt.

Zijn uw kinderen inmiddels toe aan wat grotere uitdagingen dan is de freefall glijbaan wellicht wat voor hun.

Komen uw kinderen met vrienden en houden ze wel van een wedstrijdje?
Daag ze uit met skatekart rijden, een potje Panna in de TunFun voetbalkooi, klimmen in de powertower of een wedstrijdje survivallen in de ‘Underworld’.

Bij TunFun vieren kinderen een kinderfeestje in een eigen verjaardagskeet.

Voor de ouders is er Gratis WIFI, een leestafel, oordopjes, diverse soorten koffie en thee, gezonde happen en geen zorgen dat uw kind onder een auto of tram komt.
Trek u terug aan één van onze picknicktafels of loungestoeltjes en geniet van deze (relatieve) rust.

Korting voor TunFun

€ 2,00 korting per persoon, maximaal 4 personen

TunFun is dagelijks geopend van 10.00 tot 18.00 uur.
De kassa sluit om 17.00 uur.

Bestel de NapPas online en ontvagen korting voor TunFun!