Uit met kids

Bestel jouw NapPas

En profiteer van deze korting!

Wilt u een dagje uit met het gezin en heeft u geen idee waarheen? NapPas is de ideale oplossing voor uit met kids. NapPas heeft namelijk een breed aanbod aan uitjes in Nederland, dus er zit altijd wel een leuk uitje voor u bij. Wat dacht u bijvoorbeeld van een dagje uit naar de dierentuin? Wilt u liever iets cultureels doen dan zijn de diverse musea zeker iets voor u en de kinderen. Houden uw kinderen liever van spannende dingen, dan zijn de attractieparken de ideale oplossing. Dit is natuurlijk een greep uit ons aanbod van uit met kids. Het volledige aanbod kunt u hier terugvinden!

Uit met kids en ons aanbod

Er komen ook jaarlijkse nieuwe dagjes uit bij en dat maakt de NapPas zo leuk. Bovendien heeft NapPas ook rekening gehouden met slecht weer in Nederland, want het weer in Nederland is altijd onvoorspelbaar. Wij hebben namelijk diverse dagjes uit die overdekt zijn. Om uw keuze makkelijker te maken, beschikt NapPas over een makkelijke zoekfunctie.

Uit met kids en korting

Als u de NapPas bestelt dan krijgt u voor maximaal vier personen korting. Het is dus de ideale oplossing voor gezinnen die op de portemonnee letten, maar de korting geldt natuurlijk ook als u alleen een dagje uit wilt bezoeken. De NapPas is ook nog eens onbeperkt geldig per jaar, dus u kunt meerdere malen per jaar naar een uitje gaan. Als u de NapPas bestelt dan hoeft u alleen de pas te laten zien bij het uitje waar u naar toe gaat. U wilt deze aantrekkelijke kortingen toch ook niet mislopen? De kortingen lopen op tot maar liefst 50% korting voor een dagje uit!

NapPas voordelen op een rij

Wilt u snel profiteren van allerlei kortingen? Wacht dan niet met het aanschaffen van de pas. Bestel hier snel de NapPas. Veel plezier tijdens uw uitjes!

Alle voordelen van de NapPas nog eens op een rijtje:

  • Korting met het hele gezin voor allerlei uitjes
  • Dé oplossing voor gezinnen met een kleine portemonnee
  • Tot wel 50% korting!
  • Gevarieerd en landelijk aanbod van uitjes
  • Met het hele gezin op stap: maximaal 4 personen krijgen korting
  • Een leuk en goedkoop dagje uit
  • Onbeperkt gebruik van de Voordeelpas