Villa Zebra

Kunstuitje voor kinderen met een korting van € 2,00

Bestel jouw NapPas

En profiteer van deze korting!

Villa Zebra is het leukste kunstuitje voor het gehele gezin! Als u nog nooit naar een kunstuitje bent geweest, dan is dit een geschikt uitje voor u en de kinderen. Villa Zebra maakt tentoonstellingen en workshops met beeldende kunst voor kinderen van 3 tot en met 12 jaar door deze leeftijdscategorie kunt u met kinderen van verschillende leeftijden komen. Door middel van spannende vragen en opdrachten ontdekken de kinderen meer over de kunstwerken en het onderwerp van de tentoonstelling in Villa Zebra. De kinderen zullen de dag van hun leven beleven en u als ouder gaat het ook interessant vinden!

Villa Zebra en kinderen

Peuters en kleuters bezoeken met hun ouders of begeleiders ZELF!: een semi-permanente tentoonstelling met prikkelende installaties gemaakt door kunstenaars. Een workshop vormt onderdeel van een bezoek aan ZELF! De workshop zorgt ervoor dat de dag interactief wordt.

Voor kinderen vanaf 7 jaar is er twee keer per jaar een nieuwe interactieve tentoonstelling in Villa Zebra. Op woensdag, zaterdag en zondag kunnen de kinderen ook zelf aan de slag in één van de workshops en tijdens de schoolvakanties zijn er extra activiteiten in Villa Zebra. Omdat de kinderen zelf aan de slag gaan in Villa Zebra zullen de kinderen zich zeker vermaken!

Openingstijden
Woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag van 12:00 tot 17:00 uur.
In de schoolvakanties ook op dinsdag en donderdag. Kijk op de website van Villa Zebra voor de actuele openingstijden.

Villa Zebra korting

€ 2,00 per persoon, maximaal 4 personen, niet in combinatie met andere acties en of kortingen. Wilt u korting ontvangen voor Villa Zebra? Bestel vandaag nog de NapPas. De NapPas brengt veel voordelen met zich mee. Zo heeft u onbeperkt toegang voor verschillende parken door heel Nederland. De NapPas kost slechts €19,95 per jaar en is eenvoudig online te bestellen.

Bestel de NapPas en profiteer van aantrekkelijke kortingen!