Villa Zebra

Kunstuitje voor kinderen met een korting van € 2,00

Bestel jouw NapPas

En profiteer van deze korting!

Villa Zebra

Villa Zebra is een uniek kindermuseum voor hedendaagse beeldende kunst. We maken (interactieve) tentoonstellingen voor kinderen van 3 t/m 12 jaar en ontwikkelen daarbij, op basis van onze ‘villasofie’, workshops, educatief materiaal en projecten op scholen en in de wijk (Villa Zebra Pop-up). In onze tentoonstellingen doen kinderen met hun ouders aan de hand van uitdagende vragen en opdrachten verrassende ontdekkingen. Daarna kunnen kinderen zelf als kunstenaar aan de slag in een gratis workshop.

3 t/m 6 jaar

In ZELF! komen peuters en kleuters spelenderwijs in aanraking met hedendaagse kunst. De interactieve kunstinstallaties stimuleren de verbeeldingskracht, taalontwikkeling, motoriek en creativiteit van jonge kinderen. Je ontdekt ZELF! in vijf speel- en kunstinstallaties die in samenwerking met kunstenaars speciaal zijn ontwikkeld voor kinderen van 3 tot en met 6 jaar. Maak een ritje in Assepoesters koets, speel een potje bingo bij grootmoeder op bed en ontsnap uit de oven van het snoephuis in de SPROOKJES POP UP. Stap in de wereld van HET EILAND, vind je weg door de jungle, rust daarna lekker uit op het strand en ontdek wat jouw ideale vakantiebestemming is. Houd jij meer van het geven van een wervelende show? Zoek dan in de kleurrijke artiesteningang de beste outfit voor je act en klim op het podium in het nieuwe CIRCUS GIBRA. Experimenteer, sorteer, kruip, wiebel, voel en onderzoek in HET LABORATORIUM. Of ga je liever samen alles lezen en leren over tangramelementen in de TANGRAMKAT. Welke tangramfiguren maak jij?

7 t/m 12 jaar

Betreed een wereld waarin alles mogelijk is: de toekomst! Ticket to de Toekomst is de tentoonstelling van Villa Zebra voor kinderen van 7 t/m 12 jaar. Je komt terecht in een lichte, dromerige wereld. Dit zou zomaar een toekomst kunnen zijn! Dat kan volgende week zijn, het jaar 8888, of als je een opa of oma bent.
In Ticket to de Toekomst onderzoek je hoe we ons in de toekomst zouden kunnen gedragen. Een plattegrond leidt je door de tentoonstelling en laat je nadenken over de kunstwerken. Je kunt zelfs op bezoek bij kunstenaars die ín de tentoonstelling aan het werk zijn. Bezoek de werkplek van Chantal van Heeswijk, Menno Hiele, kunstenaarscollectief Kamp Horst of Hillegon Brunt en help de kunstenaars te verbeelden hoe wij ons zouden kunnen gedragen in de toekomst.

Openingstijden

Woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag van 12:00 tot 17:00 uur.
In de schoolvakanties ook op dinsdag en donderdag. Kijk op de website van Villa Zebra voor de actuele openingstijden.

Villa Zebra korting

€ 2,00 per persoon, maximaal 4 personen, niet in combinatie met andere acties en of kortingen. Wilt u korting ontvangen voor Villa Zebra? Bestel vandaag nog de NapPas. De NapPas brengt veel voordelen met zich mee. Zo heeft u onbeperkt toegang voor verschillende parken door heel Nederland.

Bestel de NapPas

Als je de NapPas bestelt dan kom je in aanmerking voor deze korting. NapPas is de oplossing voor gezinnen die een leuk dagje uit willen. NapPas is aangesloten bij diverse dagjes uit en dat zijn maar liefst meer dan 250 dagjes uit. Dit betekent dus dat je niet alleen korting krijgt voor Villa Zebra, maar ook nog eens voor andere uitjes.

Twijfel niet langer en bestel de NapPas voor slechts € 29,95 per jaar en profiteer van uit met korting!