Vlinderparadijs Papiliorama

Kleurrijke vlinders bekijken en ontvang maar liefst 25% korting!

Bestel jouw NapPas

En profiteer van deze korting!

Kleurrijke vlinders vliegen bij Vlinderparadijs “Papiliorama” vrij om u heen in een warme tropische overdekte tuin. Iedere dag vliegen deze juweeltjes van de natuur door de tuin en bezoeken de bloemen om voedsel te verzamelen.

Genieten in Vlinderparadijs Papiliorama

U kunt deze vrolijke fladderaars dus goed bekijken en fotograferen in een natuurlijke omgeving. Behalve genieten van de aanblik van deze mooie vlinders, is er ook veel om te leren in het educatieve gedeelte.

Vlinderparadijs Papiliorama Wetenswaardigheden

Tijdens uw bezoek kunt u allerlei wetenswaardigheden leren over de vier stadia van een vlinderleven: het ei, de rups, de pop en de vlinder. En u kunt een versteende vlinder van 50 miljoen jaar oud bewonderen. Dus kom naar dit tropische stukje Drenthe en laat u betoveren.

Vlinderparadijs Papiliorama en korting

25% per persoon, maximaal 4 personen, niet in combinatie met andere acties en of kortingen. Deze korting ontvangt u door de NapPas online te bestellen. Naast de korting voor dit leuke uitje krijgt u ook nog eens korting voor andere dagjes uit. Het aanbod aan dagjes uit wordt ook jaarlijks uitgebreid, dus het blijft altijd variërend. Als het regent dan hoeft u zich ook geen zorgen te maken, want er zijn diverse dagjes uit die overdekt zijn.

Bestel de NapPas vandaag nog en profiteer van leuke dagjes uit!