Vlindertuin Vlindorado

Beleef prachtige vlinders en ontvang 20% korting!

Bestel jouw NapPas

En profiteer van deze korting!

Tropisch uitje in eigen land!
Bent u op zoek naar een leuk uitje dan is Vlindertuin Vlindorado in Waarland, tussen Alkmaar en Schagen, een prima keuze. Dit overdekte vlinderparadijs behoort tot de grootste vlindertuinen van Europa.

Tropisch paradijs
In deze prachtige attractie fladderen tussen de bananen bomen en andere exotische bloeiende planten de meest bijzonder gekleurde vlinders uit Amerika en Azië zoals de sensationele blauwe Morpho.

Naast de vlindertuin is er ook een vogeltuin. In deze tuin staat u oog in oog met prachtig gekleurde vogels zoals arasarri’s, gouldamadines en wevervogels. De vogels vliegen vrij rond in de volière zodat u ze van dichtbij goed kunt bewonderen.

Vlindertuin Vlindorado is educatief

Jong en oud kunnen aan de hand van een fotokaart de meest voorkomende vlinders en vogels in de tuin zoeken of de leerzame speurtocht maken. Tijdens deze tocht in Vlindertuin Vlindorado leert u alles over de vlinder: wat ze eten, hoe ze leven en hoe ze zich voortplanten. Als u geluk heeft kunt u zelfs een vlinder geboren zien worden in de ‘poppenkast’. De vele vlinders, vogels en planten maken deze vlindertuin tot een ware tropische belevenis.

Voor iedereen toegankelijk met elk weer
Deze tropische locatie is zowel met mooi als slecht weer te bezoeken. De hoofdpaden in de tuin zijn verhard en daarmee prima geschikt voor een rolstoel of kinderwagen.

Vlindorado is een bezoek meer dan waard.

Openingstijden
– Geopend van 7 februari t/m 15 november
– Dagelijks van 10.00 -17.00 uur en zondags en feestdagen van 11.00-17.00 uur

Vlindorado Vlindertuin en uw voordeel

– 20% korting op de entreeprijs
– Korting is niet geldig i.c.m. met andere acties en of kortingen

U krijgt deze korting door de NapPas online te bestellen. U krijgt met de NapPas niet alleen korting voor Vlindertuin Vlindorado, maar ook voor andere uitjes in Nederland. NapPas heeft een breed aanbod aan dagjes uit, dus het blijft altijd interessant.

Bestel de NapPas en profiteer van aantrekkelijke kortingen voor dagjes uit!