Waterspeelpark Splesj

Bezoek dit grootste waterspeelpark van de Benelux en ontvang 15% korting!

Bestel jouw NapPas

En profiteer van deze korting!

Waterspeelpark Splesj – Een spetterend dagje uit!

Op Molecaten Park Bosbad Hoeven vind je Waterspeelpark Splesj. Hét grootste, leukste en meest spectaculaire waterspeelpark van de Benelux! Nergens vind je zoveel pijlsnelle en metershoge glijbanen in de openlucht bij elkaar. Kom een dag naar Splesj en ervaar ongekend veel waterpret voor alle leeftijden!

Peuters, kleuters, tieners en volwassenen… iedereen kan zich urenlang vermaken in het spray-park van maar liefst 900m2. Het spray-park biedt spannende en interactieve waterspeelplaatsen met onder andere waterfonteinen, spuitkanonnen en de Mega Soaker die meer dan 300 liter water in één keer over je heen stort.

Omdat een spray-park heel veilig is om in te spelen kunnen ouders op de ligweide rondom genieten van hun spelende kinderen.

Spectaculair
Roetsj van de spectaculaire Anaconda, de loodrechte Kamikaze en de pijlsnelle Waverider. Voor de echte kick neem je de trechtervormige Super Crater, de 11 meter hoge halfpipe Side Winder of de kolkende Wildwater River Ride. En dan samen naar de Fast4Fun waar je met 4 waterglijbanen naast elkaar de snelste afdaling van de dag kunt maken.

Naast het spray-park en alle spectaculaire glijbanen is er ook een zwem-/speelbad, een duikbassin met een hoge en lage duikplank, een vijver met waterfietsen en een grote speeltuin met airtrampoline, glijbanen en een midgetgolfbaan.

Ook is er Bosbad Beach! Een natuurvijver met zandstrand en Slot Hoevenstein met waterglijbaan en spuitkanonnen.

Op de grote ligweides rondom is voldoende ruimte om te picknicken, te zonnen of in de schaduw bij te komen van alle doldwaze attracties.

Bij een dagje uit hoort natuurlijk een hapje en drankje. Lekkere frites, diverse snacks of een ijsje eten bij de snackbar. Gezellig samen lunchen, een pannenkoek of pizza eten of dineren kan in restaurant De Archipel.

Overnachten bij Waterspeelpark Splesj? Boek een verblijf op Molecaten Park Bosbad Hoeven, de entree tot Waterspeelpark Splesj is dan inbegrepen!

Waterspeelpark Splesj in het kort:

– Spray-park van 900 m2
– 7 spectaculaire waterglijbanen
– Speeltuin met o.a. airtrampoline, waterfietsen en midgetgolfbaan
– Voor alle leeftijden
– Te combineren met binnenspeeltuin Bosbad Hoeven en eten in restaurant De Archipel

Waterspeelpark Splesj en korting

15% korting per persoon, maximaal 4 personen. Deze korting ontvangt u door de NapPas online te bestellen. U krijgt met de NapPas niet alleen korting voor Waterspeelpark Splesj, maar ook nog eens voor andere dagjes uit. Het aanbod aan dagjes uit zit door heel Nederland, dus er zit altijd wel een leuk uitje voor u bij. Bij regen hoeft u zich ook geen zorgen te maken, want wij hebben uitjes die overdekt zijn.

Bestel de NapPas online en profiteer aantrekkelijke kortingen!