Wonderwereld Ter Apel

€ 1,00 korting!

Bestel jouw NapPas

En profiteer van deze korting!

Laat u verwelkomen in Wonderwereld Ter Apel door de goedaardige reus Greurt en zijn vriendin de heks tante Beppie. Ga op ontdekkingstocht in het Natuur-Ontdekcentrum, met de “Durf-je-wel-voelwand”, het “Dieren-ABC” en de “Ontdekhoek” waar u allemaal gekke dingen uit de natuur kunt vinden, zoals een stuk olifantenhuid, tijgervel, een wervel van een walvis zo groot als een kinderstoeltje, schedels, opgezette dieren en nog veel meer!

Dan even lekker griezelen in het Insectarium waar vogelspinnen, schorpioenen, kakkerlakken, reuzenslakken en nog veel meer engerds rondkruipen.

Vanuit het Natuur-Ontdekcentrum komt u in de Drakengrot, waar de draken op hun eieren met jongen passen. De vleermuizengrot, waar een grote groep vleermuizen rondvliegt. Dan komt u in het bos van het slaapvolk met Zwammer, het paddestoelenmannetje.

Wonderwereld Ter Apel is spanning en sensatie

Bezoek de spannende Uilenburcht met een bijzondere collectie uilen uit alle delen van de wereld in Wonderwereld Ter Apel. Dwaal en kruip door “geheime gangen” en ga op zoek naar de overblijfselen van de Graaf van Ravensteyn. Dagelijks geven wij een Roofvogelshow. In het Kasteel kunt u luisteren naar de Verhalenverteller en ontmoet u Merlijn de tovenaar met zijn uil. Probeer of u de nieuwe koning bent door het zwaard met één hand uit de rots te trekken. Daal af in de Rattenkelder of ga op ontdekkingstocht in de Subtropische Kas waar de kleinste aapjes ter wereld wonen en vele bontgekleurde vogels los vliegen! De spannende Reuzen-Avonturenboom en de mysterieuze Slangentempel wachten op uw bezoek. Wonderwereld Ter Apel heeft het allemaal!

Wonderwereld Ter Apel en korting

Ontvang € 1,00 korting per persoon met de NapPas. De NapPas geeft u niet alleen korting voor Wonderwereld Ter Apel, maar ook nog eens op meer dan 250 dagjes uit door Nederland. De NapPas is onbeperkt geldig per jaar en u kunt ook nog eens drie anderen personen meenemen op de pas.

Bestel de NapPas vandaag nog en profiteer van uit met korting!